"AKO STE MISLILI DA ĆU DA VAM BUDEM SLUGA, PREVARILI STE SE!" Majci prekipelo pa sastavila cenovnik! Ovoliko traži za čišćenje kuće – NA DAN!

Ima stvari koje uzimamo zdravo za gotovo, a ne bi trebalo.

Kuća, čišćenje, higijena, dom,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna od takvih stvari je, nažalost, i svakodnevni rad naših majki u kući -od nameštanja kreveta do pospremanja ormana. Možda se to zanemaruje slučajno, ali je činjenica često majke padnu s nogu od posla,a da to niko ne primeti, ne pohvali niti da se usudi da im priskoči u pomoć. Jedna mama želi da to promeni.

 

Sa tim ciljem napravila je cenovnik – detaljno. Pa tako za slaganje odeće u romanu traži 50 dinara, za raspremanje kreveta duplo više, za skupljanje šoljica za kafu 50 dinara koliko traži i za sakupljanje stvari koje njena deca ostavljaju za sobom.

Dirljivo pismo ostavljene devojke, navešće i one najtvrđeg srca do IVICE SUZA!

AUTOR: Cosmopolitan/M.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 09:21 Na američkom portalu Elite Daily objavljeno je jedno iskreno pismo ostavljene devojke. Puno osećanja, ljubavi, lepih reči i smernica devojka je pismo namenila ne svom bivšem, već upravo njegovoj sadašnjoj ljubavi, prenosi "Cosmopolitan".

 

Sve je lepo sabrala i kaže da za rad u kući dnevno treba da dobija 500 dinara. „Ko voli, neka izvoli. „Ako ste mislili da volim da budem sluga, prevarili ste. Mama“. Na kraju je dodala i jedno srce.

"BILA SAM NA VENČANJU I UVIDELA KOLIKO ZVANICE MOGU DA BUDU BEZOBRAZNE!" Ukoliko i vi radite OVO na tuđim svadbama, znajte da je ta nekultura NEVESTI POKVARILA SVE!

 

Čim je cenovnik ugledao svetlo dana na Fejsbuku, krenuli su komentari: “ Neke mame plaćaju deci toliko za takve poslove – e, to je muka“, „Samo dosta je jeftino“, „Sve mi to radimo i bez para“.

Da li je po vašem mišlejnju ovaj potez loš jer, kako kažu neki, može da ostavi negativan uticaj na mlade naraštaje?

 

Mlađi naraštaju definitivno treba da više cene ono što odrasli, a pre svega roditelji, čine za njih. Verovatno je mama mislila da će zbog „plitkog“ džeđa sami i prionuti na posao. Samo da se okrene krug, pa da njene pare završe u njenom novčaniku.

"U PEKARAMA JE NOĆU PRAVI PROVOD, VERUJTE MI!" Ispovest beogradske pekarke Jane: Mala plata, noćne smene, ali zato BOLJI SE*S u životu nisam imala!

Ali ima dosetljivih na Fejsbuku, pa kažu da račun treba da pošalje na pravu adresu – mužu.

Bračni pas spava sa detetom ćerkom Muž i žena spavaju
Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Kako napraviti unikatnu masku za telefon

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi