Domaćica, Čišćenje, Higijena, Čišćenje kuće
Shutterstock
Kuća, čišćenje, higijena, dom,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna od takvih stvari je, nažalost, i svakodnevni rad naših majki u kući -od nameštanja kreveta do pospremanja ormana. Možda se to zanemaruje slučajno, ali je činjenica često majke padnu s nogu od posla,a da to niko ne primeti, ne pohvali niti da se usudi da im priskoči u pomoć. Jedna mama želi da to promeni.

PROČITAJTE I:

 

Sa tim ciljem napravila je cenovnik – detaljno. Pa tako za slaganje odeće u romanu traži 50 dinara, za raspremanje kreveta duplo više, za skupljanje šoljica za kafu 50 dinara koliko traži i za sakupljanje stvari koje njena deca ostavljaju za sobom.

Dirljivo pismo ostavljene devojke, navešće i one najtvrđeg srca do IVICE SUZA!

AUTOR: Cosmopolitan/M.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 09:21 Na američkom portalu Elite Daily objavljeno je jedno iskreno pismo ostavljene devojke. Puno osećanja, ljubavi, lepih reči i smernica devojka je pismo namenila ne svom bivšem, već upravo njegovoj sadašnjoj ljubavi, prenosi "Cosmopolitan".

 

Sve je lepo sabrala i kaže da za rad u kući dnevno treba da dobija 500 dinara. „Ko voli, neka izvoli. „Ako ste mislili da volim da budem sluga, prevarili ste. Mama“. Na kraju je dodala i jedno srce.

 

Čim je cenovnik ugledao svetlo dana na Fejsbuku, krenuli su komentari: “ Neke mame plaćaju deci toliko za takve poslove – e, to je muka“, „Samo dosta je jeftino“, „Sve mi to radimo i bez para“.

Da li je po vašem mišlejnju ovaj potez loš jer, kako kažu neki, može da ostavi negativan uticaj na mlade naraštaje?

PREPORUČUJEMO:

 

Mlađi naraštaju definitivno treba da više cene ono što odrasli, a pre svega roditelji, čine za njih. Verovatno je mama mislila da će zbog „plitkog“ džeđa sami i prionuti na posao. Samo da se okrene krug, pa da njene pare završe u njenom novčaniku.

Ali ima dosetljivih na Fejsbuku, pa kažu da račun treba da pošalje na pravu adresu – mužu.

Bračni pas spava sa detetom ćerkom Muž i žena spavaju

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Kako napraviti unikatnu masku za telefon