Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
Shutterstock
Ljubomora prevara špijuniranje preljuba

Shutterstock

Foto: Shutterstock

To je dugo vremena bio način na koji sam završavao veze. Znam da je to jako loše, ali kad sam bio mlađi, jednostavno bih pustio da se odnosi odvijaju. Kada bi postalo dosadno i počelo da izgleda kao da ne ulažemo napor u našu vezu, počeo bih da se viđam sa nekim drugim. Mislim da sam tada smatrao kako je to lakše nego da razgovaram o stvarima- rekao je Tom (28).

PROČITAJTE I:

 

-Odnos u kojem sam bio nije bio baš najbolji i upoznao sam nekoga ko mi je zaista pružio puno pažnje. Osećao sam se stvarno dobro. Ponovno sam se osećao poželjnim, a umesto da se povučem i razmislim o svemu, mislio sam svojim polnim organom i slepo ga sledio- ispričao je Derik (27).

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

-Puno sam varao kad sam bio mlađi jer sam tako bežao od svega. Da, krivica je moja, nemojte pogrešno da me shvatite, ali kako žene sa kojima sam bio nikad nisu raskidale sa mnom, mislio sam: "Pa, zašto ne bih varao? Koja je negativna strana?"- otkrio je Set (29).

-Iskreno, ne znam. Izlazio sam sa stvarno izvrsnom devojkom. Mislio sam da je ona "Ta". Mislio sam da ćemo se venčati. Jedne večeri sam bio u izlasku i posetio sam prijateljicu koja je živela satima dalje pa se pružila prilika. Osećao sam kao da to mogu da učinim i da mogu da se izvučem. Ona je saznala i raskinuli smo. To je moja jedina prevara, a bio sam u ležernijim ili 'lošijim' odnosima i nisam varao. O tome često razmišljam. Možda podsvesno nisam bio spreman da se posvetim. Ne znam, ali muči me to- priznao je Nejt (26).

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

-Osećao sam se zarobljenim u vezi. To zapravo i nije izgovor za varanje, ali stvarno sam se osećao kao da ne mogu da raskinem, a hteo sam. Upoznao sam nekoga ko mi je zaista pokazao da vredim i pomogao mi. Sve je postalo romantično pre nego što smo mislili da će se išta uopšte dogoditi. lzlazili smo godinama nakon toga, ali to je nešto zbog čega se i dalje osećam loše- priznao je Kajl (25).

-Varao sam u više navrata. Zato se nikad ne osećam predanim u odnosima. Nikada nisam prevario sa ozbiljnom devojkom, ali ne osećam se loše što spavam sa nekim drugim, samo zbog toga što se viđam sa nekim. Pogotovo ako ne vidim gde sve to sa njom ide- smatra Nejtan (27).

čarape, moda, stil, seks, devojka, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

-Bio sam mlad, išli smo na različite fakultete i bio sam uveren da će me ona ionako prevariti. Mislio sam, ako ja to učinim prvi, ona mi ne može nauditi. I, 'pobedio' sam. I to sam uradio samo zato da, ako me ona prevari, mogu da kažem da sam i ja nju. Kada sada pogledam unazad, to je očito nezdrav i nezreo način razmišljanja- ispričao je Eron (28).

PREPORUČUJEMO:

 

-Zvuči smešno, ali sada kada me pitate to pitanje, znam pravi odgovor. Kada sam prevario, uradio sam to samo zato što sam se osećao 'cool'. To je za mene bila alfa. Iskreno, to je bilo to zato što sam imao stvarno loš pogled na odnose, odnos sa roditeljima i rane veze. Osećao sam se kao da nijedan neće potrajati, tako da se nisam ni trudio- priznao je Luk (28).

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

-Bio sam pijan, ona je bila zgodna, i neću da lažem, uglavnom sam to shvatio kao lak izlaz iz trenutne veze- rekao je Tim (25).

-Jedno vreme sam bio serijska varalica i to zato što mi je trebalo 'pojačanje', bila mi je potrebna osveta. Morao sam da znam da me žele. U vezi sam se osećao kao da sam već 'pobedio' i zbog toga sam se osećao nemirno. Imao sam puno problema- otkrio je Entoni (28).

-Varao sam jer je ona varala. Nije iznenađujuće da naša veza nije dugo trajala- zaključuje Itan (26).

Ukoliko imate vašu priču koju želite da podelite, pišite nam na zivotneprice@alo.rs

Šokantna ispovest: "Seks trojka koju sam poklonila mužu pretvorila se u pakao! Više nije hteo da komunicira sa mnom!"

AUTOR: Cosmopolitan/M.M. DATUM I VREME: 15.07.2019. 10:43 Pomisao na razne varijante grupnog seksa prošla je kroz glavu svakog muškarca, ali samo neki pripovedaju o tome...S Foto: Shutterstock, ilustracija Kada je Boki došao po mene nisam ni slutio šta namerava.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati