"ZNAŠ, MI SMO MISLILI DA NAM SE PRIDRUŽIŠ" Šokantna ispovest: "Seks trojka koju sam poklonila mužu pretvorila se u pakao! Više nije hteo da komunicira sa mnom!"

Pomisao na razne varijante grupnog seksa prošla je kroz glavu svakog muškarca, ali samo neki pripovedaju o tome…S

Seks, trojka, grupni seks, lezbijke
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada je Boki došao po mene nisam ni slutio šta namerava. Dugo me je vozio autom po gradu, navodno u potrazi za nekim mestom gde bismo popili kafu i malo popričali posle dužeg vremena. Bokija sam poznavao još od osnovne škole, ali s obzirom na to da nismo imali slične afinitete, ubrzo smo jedan drugom postali samo navika. Dosadna i neiscrpna navika. Kao i sve navike. Neprimereno sebi, Boki je dugo ćutao, a onda progovorio kao da nešto mora da kaže: „Ponovo se viđam sa Vesnom. Sreo sam je nedavno u gradu. Malo smo se kresali u autu, i sad smo kao u nekoj kres-kombinaciji.“

"UŽASNO ME JE BOLELO, A ONDA SAM NAUČILA DA URADIM OVO!" Šok ispovesti devojaka koje su dale gu*u! Analni se*s je PRAVI HOROR!

 

Vesnu sam oduvek znao kao Bokijevu devojku, a posle toga kao Bokijevu bivšu devojku. Bavila se manekenstvom dok je bila sa njim, i ponekad bih sebe uhvatio kako joj gledam u odličnu zadnjicu ili eksplozivan dekolte. Dok sam ja u tim trenucima kontrolisano sklanjao pogled, ona me često zumirala bezobrazno upornim pogledima. Pokušavao sam da to ne primećujem. Ipak je ona bila Bokijeva devojka pune dve godine. U te dve godine strpali su bezbroj prepirki, svađa, ujedanja, šamaranja, razlaza i povrataka, bacanja predmeta po kući i neizmerno mnogo seksa. Seks je bio jedina stvar koja ih je vezivala. Jednostavno su se našli. Mirisi su im se poklopili i upražnjavali su divlji seks kao dve životinje, u svakom slobodnom trenutku između dve svađe. Boki mi je oduševljeno prepričavao najpikantnije detalje, a padao je u trans na njene oralne tehnike.

"MUČILI SU ME JER SAM VRIŠTALA OD BOLOVA!" Potresna ispovest porodilje: Preživela sam pravi PAKAO! Najlepši dan u životu pretvorio se u NOĆNU MORU!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

„Znaš kakav felacio? Kada ga stavi u svoja topla usta, ne mogu da odolim. Ponovo me ima u šaci. Plaši me samo da me ne uvuče u neku varijantu veze“, otvarao se Boki sve više vozeći auto. „Pa i ta kres kombinacija je neka vrsta veze“, rekoh mu. „Ne. Nema to veze s tim“, rekao je Boki. „Ovo je samo nagon, instinkt, želja da svršim po njoj, da je gledam kako svršava. U ovih poslednjih mesec dana ubijamo se od seksa, analno, oralno, svakako.“ Onda je Boki napravio malu pauzu i pitao me: „Znaš, mi smo mislili da nam se pridružiš.“ Prvo sam se smejao misleći da me loži, ali sam prelivajući po licu ozbiljnu grimasu pokušao da ga razumem. „Nemoj pogrešno da me razumeš“, nastavio je Boki. „Trojku bih mogao samo sa tobom da probam, a i Vesna je saglasna. Zapravo, ona te je i predložila. Kaže, sviđaš joj se.“

JEDAN FAKTOR JE KLJUČAN! Ako imate ove simptome možda vas muči LETNJA DEPRESIJA! Evo kako da je POBEDITE

 

Od onog kiselog osmeha, preko običnog smeška, pa sve do ludački nezadrživog smejanja, moja paleta osmeha razvlačila se pred Bokijevim nagovaranjem za ulazak u sving. Tako smo se i rastali. Negde pred spavanje zazvonio mi je telefon. „Hoću samo da potvrdim svoju želju. Ono o čemu si danas pričao sa Bokijem... Nadam se da prihvataš?“, prepoznao sam Vesnin glas s druge strane žice. „Prihvatam“, rekao sam konačno, i već sam se našao na dušeku u hotelskoj sobi. Nešto u meni je moralo da prihvati, nešto što se plašilo da odbije ženski poziv za seks.

5 UŽASAVAJUĆIH PRIČA O RASKIDIMA: Nakon se*sa rekla je da ne želi više brak sa mnom!

Recepcija, hotel, odmor
Foto: Shutterstock, ilustracija

Vesna me je opkoračila dok sam ležao na leđima sa uzdignutim periskopom. Zabacila je glavu unazad. Ritmički se pomerala gore-dole i napred-nazad. Šaputala mi je na uvo da voli moja koščata i široka ramena. Boki je ispijao vino na stolici pored noćnog stočića i posmatrao nas. Kada sam osetio da Vesna ubrzava svoje pokrete, više nisam mogao da odolevam. Moja suzdržanost je pukla. Svršili smo istovremeno. Dok se još istezala po krevetu, sa zatvorenim očima, Boki je kleknuo između njenih raširenih nogu.

ZAKOČENE VILICE SAM SPUSTILA TELEFON I SELA NA POD! Priča nesrećne devojke zbog koje ćete grcati u suzama!

Nismo izlazili iz hotela ceo vikend. U ponedeljak ujutru Boki je prvi napustio hotelsku sobu, zbog odlaska na posao, a ona… Probudila me je svojim usnama na mojim preponama. Nakon još jednog orgazma rastali smo se ispred hotela kao dva obična poznanika. Više je nisam video, Boki je iz nekog čudnog razloga sve ređe komunicirao sa mnom, a u kratkim susretima nikada nismo pričali o seksu utroje. Neka čudna nelagodnost nadvila se nad ovim događajem, a meni se i dalje dizao čim bih pomislio na njen izraz lica usred orgazma.

BRUTALNA ISPOVEST! Mlada Srpkinja otkriva kako ZAISTA izgleda bračni život posle PREVARE! Zaboravite priče koje ste do sada čuli

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi