TUGA TRAJE 10 GODINA Dali smo sinu ime po njenom bivšem dečku! Nijedan muškarac to ne bi uradio, a evo zašto sam pristao

Umesto da ga to pogađa i da mu smeta, on je odlučio da napravi drugačiji korak

Žena, tuga, razvod
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Iskrena ispovest jednog supruga dodirnula je mnoge korisnke društvenih mreža. Svojim tekstom uspeo je da vrati veru u ljubav i ljude.

 

Naime, pomenuti muž svakodnevno gleda kako mu supruga pati za tragično nastradalim bivšim dečkom. Umesto da ga to pogađa i da mu smeta, on je odlučio da napravi drugačiji korak.

Ovo je njegova priča:

OTIŠLA KOD LEKARA JER JOJ KASNI, A POROĐAJ UVELIKO KRENUO Bila je trudna 35. nedelja a da nije imala pojma! Očeva reakcija poražavajuća!

žena, tuga, raskid
 Foto: Shutterstock, ilustracija

- Mojoj supruzi je u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo momak dve godine, pre nego smo se mi upoznali.

Mnogo ga je volela, odnosno i danas nakon 10 godina ga i dalje voli, ali meni to ne smeta.

Kada smo se upoznali mislila je da ću da je ostavim zbog toga, jer mi je rekla da za nju drugi muškarac nikada neće postojati, ali naprotiv, svaki dan se trudim, ne da ga zaboravi, već da počne da živi, da bude srećna i svaki osmeh na njenom licu mi više znači nego kofer zlata.

 

Često sam je zaticao kako plače, kako psihički pada, ali sve se promenilo nakon što je ostala trudna. Tada čim smo saznali da je trudna rekao sam joj da ćemo bebu ako bude muško nazvati po njenom tragično preminulom momku.

Ljudi moji nemate pojma koliko sreće na njenom licu se ukazalo. Nemanja, naš sin danas ima 6 godina i sa dolaskom na ovaj svet doneo je mnogo sreće za sve. Možda neki neće moći shvatiti, ali moja supruga je toliko dobra osoba da je neopisivo zadovoljstvo biti njen muž, bez obzira na sve i bez obzira na sve ja ću se i dalje truditi da ona bude srećna osoba, jer kada je ona srećna i ja sam, a više mi ništa i ne treba.

Frizer uživo u emisiji devojci odsekao kosu, kada je videla šta je uradio odmah se onesvestila! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 17.10.2019. 14:44 - 17.10.2019. 14:52 Svaka od nas može da je razume... Foto: Shutterstock U turskoj emisiji "Ti si moj frizer" nastao je nezapamćen skandal kada je frizer Bilal Agin u sred emisije odsekao devojci kosu koja je u pomenutom programu učestvovala.

 

BONUS VIDEO:

Milan Maglov otkriva tajne društvenih mreža!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi