SAVETI SVETSKIH MODISTA: Žena sa stilom nikad neće nositi ovih pet stvari!

Francuskinje su decenijama na vrhu liste najbolje obučenih žena širom sveta.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Foto: Shutterstock, ilustracija

Dame u Francuskoj su večne muze stila i to prevashodno zbog svoje neposrednosti, prirodnosti i nonšalantnosti. One su oličenje vanvremenske elegancije i sjajnog stila. No, neke stvari nikada ne nose.

Ovo je spisak tih stvari.

PUSH UP GRUDNJAK

Dok žene širom sveta žele da povećaju svoj dekolte uz pomoć grudnjaka, Francuskinje se time uglavnom ne opterećuju. Za njih su i male grudi senzualne i zato neće posegnuti za push - up modelom, nego će nositi klasične modele ili uopšte neće obući grudnjak.

IMATE LI LIČNI "DRES KOD"?

Ukupan broj glasova: 143

 • Da!: 59% (85)
 • Ne, zavisi od raspoloženja!: 41% (58)

ŠTIKLE SA VISOKIM POTPETICAMA

Francuskinja nikada ne bi nosila cipele sa previsokom potpeticom. Najbolje obučene žene na svetu igraju na kartu elegancije. Za sebe će odabrati cipele sa ravnim đonom poput baletanki, a kada je u pitanju obuća sa visokom štiklom, ostaće verne klasičnim salonkama.

rancuskinja nikada ne bi nosila cipele sa previsokom potpeticom. Najbolje obučene žene na svetu igraju na kartu elegancije. Za sebe će odabrati cipele sa ravnim đonom poput baletanki, a kada je u pitanju obuća sa visokom štiklom, ostaće verne klasičnim salonkama.

MODA, ČIZME, TREND, STIL, JESEN
Foto: Shutterstock, ilustracija

ISTAKNUTO IME BRENDA

Francuskinje ne vole preterivanje, pa tako neće ni isticati logo modnih brendova u svojim kombinacijama. Za njih je to jadno i ponižavajuće.

NAJLONKE U BOJI KOŽE

Za većinu modnih stručnjaka ovaj odevni komad već je dugo na lošem glasu. Iluzija golih nogu za njih je nepoželjna i smatraju da prednost moramo da damo najlonkama u drugim bojama. Francuskinje se slažu s njima.

SPORTSKA ODJEĆA I OBUĆA U "NESPORTSKIM" PRILIKAMA

Trenerku i patike ostavi će za teretanu ili pak neku aktivnost na otvorenom. U trenerci sigurno neće obavljati svakodnevne obaveze ili je obući za bilo kakvu priliku koja nije usko vezana za sportske aktivnosti.

Više vesti o sličnim temama nađite OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: zora
  09/10/2020 - 20:16
  Dali mislite na visoku modu, ljude koji imaju pune djepove, ili na sve slojeve drustva? Ako je u pitanju ovo poslednje mislim da bi vas uhvatila muka kada biste putovali metroom i videli kako se narod oblaci.Sve se to moze videti i na ulici.Beda. Obozavam kad neko pise o necemu o cemu nema poima. Ako ste mislili na "visoko drustvo" onda je pesma drugacija,a oni se ne vidjaju po ulici i metrou.U FR. NIKADA NIJE BILA OVOLIKA BEDA KAO DANAS.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi