"Svi je se plašimo, nije normalno šta ona radi", reči su očajne majke, koja na ivici nervnog sloma moli ljude da joj pomognu
alo.rs
suze, žena, tuga, plač
Foto: shutterstock.com

Pitanje jedne svekrve na forumu Mumsnet izazvalo je mnogo pažnje. Naime, majka odraslog sina, koja je u toku pandemije i karantina neočekivano dobila još jednog člana porodice - neželjenog iznela je u kakvoj se nezvidnoj situaciji našla, želeći pritom da proveri da li je ipak nerazumna, a svi je pitaju - kako je uopšte dozvolila sebi situaciju u kojoj se našla, a koju prenosimo.

"Ona ne radi, dok moj sin ima posao sa skraćenim radnim vremenom. Dok je on na poslu, ona sedi u mraku u njegovoj sobi. Ja perem njihov veš, kuvam za sve nas i to posebno za nju budući da je ona vegetarijanka. Ne mogu da se načudim kako se sve ovo dogodilo.

DA LI PO VAMA OVA ŽENA PRETERUJE?

 

Već sam je pitala da makar malo doprinese novčano u kuću, ali ona tvrdi da nema novac i da je u depresiji pa zato nema posao. Zaista, ne izlazi iz sinovljeve sobe.

Moj sin i muž su se već nekoliko puta svađali zbog toga i atmosfera je jako napeta. Uz to, moj suprug je nedavno prošao operaciju pa je na oporavku tako da je sve na meni. U suštini svi, uključujući i mlađe dete, želimo da ta devojka ode. Ja sam na ivici nerava, muž i sin se stalno svađaju, sin mu je nedavno poslao poruku "ne diraj mi devojku", ali sve sam bliže tome da je zamolim da se iseli i da ubuduće samo povremeno svraća umesto da živi sa nama. Da li preterujem"?

Forumaši kažu da je izdržala i više nego što bi oni mogli.

"Ja bih je odavno poslala kući na tvom mestu. Ako se tvom sinu to ne sviđa, reci mu da se spakuje i on pa neka žive kod njenih".

"Apsolutno treba da je iseliš i da precizno kažeš koliko joj je puta nedeljno dozvoljeno da dođe, u suprotnom će ti se opet ušunjati u kuću".

"Kako ste tako odgajili sina, to je nepoštovanje prema svim ukućanima".

"Nije on kriv, kriva si ti što si dozvolila", neki su od komentara na forumu. 

PROČITAJTE JOŠ: