horoskop, par, ljubav, veza
shutterstock
horoskop, par, ljubav, veza

shutterstock

horoskop, par, ljubav, veza, Foto: shutterstock

Svi imamo svoje sigurnosti, no činjenica je kako ih žene često ističu i njima opsedaju kako sebe, tako i svog partnera. Istina? Iako biste verojatno voleli imati telo poput jednog od anđela Victoria's Secret ili mislite kako nemate lep osmeh, činjenica je da većina muškaraca nije luda za ženama manekenske građe, pa čak ni onima koje se naizgled u svakom trenutku čine besprekornima. Zapravo ih većina ne voli mršavost, a za ovim su nesavršenostima jednostavno ludi.

Razmak među zubima

Verovali ili ne, ova je sitna nepravilnost nešto čemu muškarci teško odolevaju.

Koji kilogram viška

Znate za onu: 'Bolje da ljulja nego da žulja'? Muškarci uglavnom nisu opsednuti savršeno zategnutim telom te preferiraju raskošne obline, posebno kad njih nosi žena puna samopouzdanja.

Opušten izgled

Trudite se izgledati besprekorno u svakome trenutku, ali on jednostavno obožava kad kosu vežete u neurednu punđu i ušuškate se u njegovu trenerku. Razbarušena kosa i lice bez šminke često je look koji smatraju privlačnijim od previše sređenog. Ipak, svaki dečko voli curu koja drži do sebe pa se nemojte previše opustiti.

Male grudi

Ankete i istraživanja mnogo su puta pokazali kako su male grudi muškarcima itekako se*si. Verovale ili ne, nisu baš svi ludi za ogromnim, bujnim poprsjem!

Nepravilan nos

Prema mišljenju muškaraca, takozvani 'grčki profil' licu daje poseban šarm.