NEĆE GA NIJEDNA Od ovakvih muškaraca BEŽE sve devojke, ukoliko OVO radi brzo će postati BIVŠI

Muškarci moraju da rade na sebi i na svom odnosu prema devojci.

Muškarac
Muškarac, Foto: Shutterstock

Često se dešava da nas neko privuče na osnovu fizičkog izgleda, pa kada smo zaljubljeni skloni smo da ne vidimo neke očigledne stvari i zavaravamo se da će se muškarac promeniti. Međutim, da bi veza opstala nije dovoljna samo privlačnost partnera, on mora da ima i adekvatno ponašanje i stavove koji su usklađeni sa našim. Evo šta žene najviše mrze kod muškaraca:

 

Bahatost i bezobrazluk prema konobaru

Već pri prvom izlasku možete da shvatite kakav je on u stvari. Ako se bahato ponaša prema konobaru, onda će sutra takav da bude i prema vama.

Priča samo o sebi

Žene vole kada muškarac pokaže interesovanje za njihov život i hobije. Ukoliko priča samo o sebi, onda mu nije mesto pored vas.

U krevetu zadovoljava samo svoje potrebe

Kada u najintimnijim trenucima nema osećaj za vas, onda je to vrhunac drskosti. Trebalo bi da zna da je seks važan za oba partnera.

Muškarac
Muškarac, Foto: Profimedia

Umišljenost

Baš kao i kod žena, i kod muškaraca je samopouzdanje seksi. Ali muškarci često pomešaju samopouzdanje s umišljenošću.

Naziva svoje bivše devojke pogrdnim imenima

Možda su neke bivše zaista zaslužile da ih “pljuje”, ali on treba da razmišlja o svojoj ličnosti koju tako pokazuje. Takvo ponašanje nije nimalo džentlmenski, a može da se desi da iste pogrdne nazive sutra dobijete i vi.

Spušta vas

Svaki muškarac koji se loše odnosi prema ženi zapravo je pun kompleksa, i njega sigurno ne želite jednog dana da dovedete kod roditelja, pa čak ni da ga upoznate s prijateljima.

Odmerava druge devojke

Ako ne može da se kontroliše kada je s vama, onda je pitanje šta tek radi kad je sam. Ne treba vam neko ko se očigledno još nije iživeo.

Ne vodi dovoljno računa o higijeni

Nema ništa gore od aljkavog muškarca. Ako može dobro da izgleda, onda može da sredi i stvari oko sebe. Ali to ga verovatno ne zanima. Takav muškarac vam ne treba.

Neprestano kukanje

Život je težak. U redu je kada vam se ponekad požali, ali konstantno kukanje je jednostavno odbojno. Svi imamo svoje probleme, samo su neki naučili da se nose s njima.

Preblizak odnos s mamom

Muškarac koji ima dobar odnos s majkom je onaj kojeg svaka žena želi, jer to mnogo govori o poštovanju slabijeg pola. Mamin sin, koji ništa ne radi bez njenog dopuštenja, jeste karakter za uzbunu.

muškarac priča telefonom, m
Foto: Profimedia

Neprestano zivkanje i slanje poruka

Ukoliko vas muškarac neprestano zove ili vam piše poruke, to je lepo samo do određene mere. Treba da vodite računa, jer će već sutra tražiti od vas da se konstantno javljate i da se pravdate gde ste i šta radite.

Navalentnost

On razmišlja samo o seksu i ništa ga neće zaustaviti u njegovim namerama. Osim vašeg raskida.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi