Seks, par, stras, ljubav, zavođenje
Shutterstock, ilustracija
Seks, penis, mali penis, loš seks, odnosi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

PROČITAJTE JOŠ:

OVO ĆE GA ODMAH ODATI! Prepoznajte ženskaroša NA PRVI POGLED, ova stvar je PRESUDNA!

ZAPALACAJ JEZIKOM I DOVEDI JE DO LUDILA! Trikovi kako da joj pružiš NAJBOLJE ORALNO ZADOVOLJSTVO! Doživeće EKSPLOZIJU ORGAZAMA!

Da li znate ko su EKO-SEKSUALCI?! Ovaj termin se pojavio pre 20 godina, a njegovo značenje će vas zapanjiti

 

Brodski je pojasnila da je sa studijom krenula kad je shvatila da se nekoliko njenih prijateljica bori sa "raznim oblicima zlostavljanja od strane svojih seksualnih partnera".

Sve one osećale su se povređeno nakon što su doživele "stealthing", ali nisu znale mogu li uopšte da prijave takvo ponašanje i smatra li se ono oblikom silovanja. Jedna žrtva iz studije rekla je da se oseća kao da je "stealthing" susedni oblik silovanja.

Pravo na širenje svog semena

Zanimljivo je to što je ranije ove godine muškarac iz Švajcarske osuđen za silovanje nakon što je usred seksualnog odnosa skinuo kondom bez pristanka partnerke. Jedna doktorka sa univerziteta u Kentu objasnila je da ova vrsta ponašanja krši "pristanak" na seks, odnosno ako je neko pristao na seks sa kondomom to ne znači da je pristao i na seks bez kondoma.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Prema njenoj studiji, postoje muškarci koji misle da imaju pravo na "širenje svog semena", a "stealthing" vide kao oblik obeležavanja teritorija. Na internetu se čak dele saveti kako neprimetno da skinu kondom, a ti muškarci misle da muškarci kao nadmoćniji pol imaju pravo da rade šta žele tokom seksa.

 

Brodski je objasnila da želi svojom studijom ljudima da da do znanja da mogu da potraže pomoć ako im se ovo dogodi.

- Moj je cilj da omogućim dijalog i pružim ljudima mogućnost da progovore o iskustvu koje se češće tretira kao loš seks nego kao oblik nasilja - rekla je Brodski.

Seks, strast, par, vođenje ljubavi, predigra

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija