JEDAN DETALJ JE PRESUDAN Znaci koji otkrivaju kakva je žena u se*su! Ako radi OVO, ona je prava bomba!

Tvoj partner je uvijek u potrazi za novim seksualnim položajima? To ne znači da si mu dosadna, već da se dobro osjeća s tobom u krevetu i želi da istražuje nove svjetove

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Bez obzira kakav seksualni život ima, sigurno se svaka žena bar jednom zapitala kakva je u krevetu. Prosečna? Dobra? Prava bomba u krevetu? Neki znaci koje, ponekad nesvesno, šalje muškarac mogu voditi do odgovora.

 

Čvrsto te grabi rukama

Ako te partner za vrijeme seksa čvrsto hvata za razne delove tela, time pokazuje da mu se sviđa seks. To je jasan znak da si dobra ljubavnica.

Želi ponovo

Ne može te se zasititi te bi odmah nakon seksa još jednu rundu? Očito imaš „ono nešto“ što ga jako uzbuđuje.

Rado isprobava novotarije

Tvoj partner je uvek u potrazi za novim seksualnim praksama i položajima? To ne znači da si mu dosadna, već da se dobro osjeća s tobom u krevetu i želi da istražuje nove svetove. To je jasan znak da te smatra avanturistikinjom u krevetu – a to je za seks vrlo važno, piše "24sata.hr".

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Flertuje s tobom nakon seksa

Nakon seksa s partnerom dobijaš slatke poruke? Šali se i lagano flertuje? Onda si očito sve jako dobro uradila u krevetu.

Ne može da zadrži ruke na miru

Seks je nedavno završen, a tvoj partner – i nekoliko sati kasnije – ne može da skine ruke s tebe? To očito nije čudo, jer si mu za vreme seksa pomutila razum i ne može da te ostavi na miru.

I tebi je lepo

Naravno da oba partnera treba da uživaju. Ako i ti uživaš s partnerom i ako ti nikad nije dosta, primeti se: očito ste kompatibilni.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi