otvarajuća
Shutterstock

Na jednom mestu prikazali smo najlepše kape, šalove i rukavice, kao i druge borce protiv zime koji će vam praviti društvo u narednom periodu.

kožne rukavice

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

Kožne rukavice
Jedan od najpopularnijih modnih dodataka ove zime su kožne rukavice - duge i kratke, monohromatske ili u jarkim bojama. Modeli do laktova i iznad njih učiniće da zasijate holivudskim glamurom iz pedesetih godina, dok će bajkerski modeli sa izrezanim prstima učiniti da vaš stil bude trendi!

turban traka

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Turban traka
Ove sezone, trake za kosu i šalovi su moderniji nego ikada. Posebno se izdvaja turban traka koja podseća na džetsetere iz šezdesetih godina. Postoje razne vrste materijala i desena, ali se najviše izdvajaju one od meke vune. Kada je vuna u pitanju, aktuelne su pastelne boje, dok print prevladava u modelima od svile.

beretka

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Beretka
Kožne beretke su ove godine najpopularniji modni detalj. Možete ih naći u raznim bojama od eko-kože. Lepota beretke je u tome što se može nositi na više načina, povučena napred, u stranu ili jednostavno preko cele glave, dok vam je kosa istovremeno „ugurana“ u nju.

 

hulahop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Hulahopke sa printom
Uvek u službi seksepila i lepote ženskih nogu, hulahopke su neizbežan dodatak skoro svakom zimskom autfitu. Posebno se izdvajaju sjajne crne sa ukrašenim maštovitim motivima, raznovrsnim printovima i uzorcima. Tačkice, zvezdice i cvetni motivi najbolje pariraju haljinama od pliša, kao i širokim džemper haljinama, naravno, sve to nezamenljivoj crnoj boji.

svilena marama

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 Svilena marama

Ukoliko niste preterano zimogrožljive, savetujemo vam da nabavite svilenu maramu. To su višenamenski modni detalj, može se nositi kao kaiš, oko vrata, oko glave ili kao asesoar za tašnu.

šeširi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 Šeširi

Šeširi sa malim obodom deluju damski čak i kad se nose uz džins, a u svečanijim prilikama su nezamenljivi.