ISPROBAJTE JOŠ DANAS! Ceo život pogrešno smo pravili jaja na oko! U tiganj ne treba stavljati ni puter, ni ulje, već baš ovo!
AUTOR:
DATUM I VREME:
16.10.2019. 09:40
Jaja na oko na potpuno drugačiji način

Uobičajeno je da pre prženja jaja u tiganj sipate malo ulja ili putera.
Međutim, kako bi jaja ispala savršena - neće vam biti potrebno ni jedno, ni drugo.
PROČITAJTE I:
Pre svega, u tiganj je potrebno da sipate gustu pavlaku za kuvanje.
Da, dobro ste pročitali.

Ono što je još zanimljivije jeste da jaja na oko počinjete da pravite u hladnom tiganju.
PREPORUČUJEMO:
Kako se on postepeno zagreva tako će se sastojci pavlake razdvajati u puter i mleko koje će pomoći belancetu da se polako isprži, ne izgori i karmelizuje.
Jaja sa pavlakom za kuvanje su potpuno drugačijeg i lepšeg ukusa!
Isprobajte ih već danas.
Povezane vesti
Svi komentari (1)
Ostavite komentar
-
Korisnik: Aca16/10/2019 - 16:26Jeste tebi koji si pisao ovaj clanak baka je umesto ulja sigurno bacila pavlaku u tiganj da bi jeli jaja na oko. Svaka cast recept star jedan vek.38 + 33 -