Ceo život pogrešno smo pravili jaja na oko! U tiganj ne treba stavljati ni puter, ni ulje, već baš ovo!
Jaja na oko na potpuno drugačiji način
Uobičajeno je da pre prženja jaja u tiganj sipate malo ulja ili putera.
Međutim, kako bi jaja ispala savršena - neće vam biti potrebno ni jedno, ni drugo.
PROČITAJTE I:
Pre svega, u tiganj je potrebno da sipate gustu pavlaku za kuvanje.
Da, dobro ste pročitali.
Ono što je još zanimljivije jeste da jaja na oko počinjete da pravite u hladnom tiganju.
PREPORUČUJEMO:
Kako se on postepeno zagreva tako će se sastojci pavlake razdvajati u puter i mleko koje će pomoći belancetu da se polako isprži, ne izgori i karmelizuje.
Jaja sa pavlakom za kuvanje su potpuno drugačijeg i lepšeg ukusa!
Isprobajte ih već danas.
Ublažite bolove tokom onih dana! Ako osetite neprijatnosti na ovom delu tela, odmah se javite lekaru!
AUTOR: Novi.ba/M.M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 12:00 Tačni uzroci bolne menstruacije u većini slučajeva nisu poznati Foto: Shutterstock, ilustracija Umerena bol i grčevi tokom menstruacije su uobičajena pojava. Međutim, preterana i vrlo jaka bol koja onemogućava obavljanje svakodnevnih poslova nije normalna pojava. Tačni uzroci bolne menstruacije u većini slučajeva nisu poznati.