Ceo život pogrešno smo pravili jaja na oko! U tiganj ne treba stavljati ni puter, ni ulje, već baš ovo!

Telegraf/M.M. | Ženske priče 2019-10-14 14:37:50 2019-10-14 14:37:50

Jaja na oko na potpuno drugačiji način

Shutterstock, ilustracija

Uobičajeno je da pre prženja jaja u tiganj sipate malo ulja ili putera.

Međutim, kako bi jaja ispala savršena - neće vam biti potrebno ni jedno, ni drugo.

PROČITAJTE I:

 

Pre svega, u tiganj je potrebno da sipate gustu pavlaku za kuvanje.

Da, dobro ste pročitali.

Ono što je još zanimljivije jeste da jaja na oko počinjete da pravite u hladnom tiganju.

PREPORUČUJEMO:

 

Kako se on postepeno zagreva tako će se sastojci pavlake razdvajati u puter i mleko koje će pomoći belancetu da se polako isprži, ne izgori i karmelizuje.

Jaja sa pavlakom za kuvanje su potpuno drugačijeg i lepšeg ukusa!

Isprobajte ih već danas.

Ublažite bolove tokom onih dana! Ako osetite neprijatnosti na ovom delu tela, odmah se javite lekaru!

AUTOR: Novi.ba/M.M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 12:00 Tačni uzroci bolne menstruacije u većini slučajeva nisu poznati Foto: Shutterstock, ilustracija Umerena bol i grčevi tokom menstruacije su uobičajena pojava. Međutim, preterana i vrlo jaka bol koja onemogućava obavljanje svakodnevnih poslova nije normalna pojava. Tačni uzroci bolne menstruacije u većini slučajeva nisu poznati.

 

 

 

Expand player
Pogledajte više