OVO JE NAJBOLJI PRIRODNI LAKSATIV! Medicinski džem: Samo kašika dnevno čini čuda za creva!

Zatvor je bitno izlečiti ne samo zbog bola nego i zbog toga što štetne materije treba izbaciti iz tela što pre. Zato je važno isprobati prirodna pomagala

Urme, urma
Foto: Shutterstock, ilustracija

Svako ko ga je probao, rekao je da je ovo najbolji i najučinkovitiji (prirodni) laksativ. Ovaj džem zovu i bolnički džem.

 

Naime, medicinski stručnjaci kažu da zatvor može biti uzrokovan mnogim stvarima kao što su nedostatak kretanja, prekomerni stres, neki lekovi, vitamini, nedovoljno vlakana i vode, i mnoge druge stvari koje mogu biti uzrok. 

Ali to takođe može biti nuspojava neke druge bolesti u kojem slučaju treba da se obratite svom lekaru. Ako ste i vi jedni od mnogih koji imaju problema sa zatvorom, onda svakako treba da probate recept koji ćemo predstaviti u nastavku. Svako ko ga je probao, rekao je da je ovo najbolji i najučinkovitiji (prirodni) laksativ. NIKADA ne pijte kapućino POSLE 11 ujutru, OZBILJNO ćete NARUŠITI ZDRAVLJE!

Suvo voće Suva šljiva kajsija Suvi Sušeni ananas
Foto: Shutterstock

Čak i lekari ga propisuju kao lek, a najbolja stvar jeste što ga je vrlo jednostavno i lako napraviti. Ostaćete iznenađeni rezultatima. Samo sledite uputstva.

 

Evo šta treba da učinite:

Sastojci

- 150 gr urmi
- 150 gr suvih šljiva
- 5 šolja proključale vode

Priprema:

Prvo isecite urme i suve šljive na male komadiće i dodajte ih u proključale vodu. Zatim, trebate ih kuvati dok smesa ne postane gusta. Trebali bi dobiti oko 20 porcija (kašika dnevno).

Možete je konzumirati tako što ćete je dodati u svoj jutarnji doručak, u čašu jogurta, činiju žitarica ili šta god vi želite. Olakšava zatvor u kratkom vremenskom periodu. Ovih 6 namirnica je STROGO ZABRANJENO konzumirati!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi