ROBIN HUD IZ HOLIVUDA  Kianu Rivs se pojavio u pabu i jednim gestom oduševio zaposlene
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kianu Rivs je još jednom opravdao titulu najdruželjubivijeg holivudskog glumca kada se pojavio u britanskom pabu i oduševio sve prisutne, a posebno zaposlene, svojim dolaskom.

Glumac trenutno živi u malom mestu Tring, a slobodno vreme je odlučio da iskoristi za posetu lokalnom pabu i tako iznenadio zaposlene koji su podelili priču na Fejsbuk stranici kafane.

"Rukovao se svima" "Danas smo imali gosta iznenađenja na ručku. Kako fin čovek. Pitali smo ga da li bi želeo da se slika sa ekipom iz kuhinje, a on je odmah ušao u kuhinju, rukovao se sa svima i hvalio hranu. Nepotrebno reći, poboljšao im je dan“, napisali su.
Zaposleni u pabu otkrio je i britanskom Metrou da je glumac u pabu naručio pivo, fiš i pomfrit i parče mesne pite i da je bio sam.

Miljenik javnosti

Dobro je poznata činjenica da Kianu Rivs ne živi tipičnim životom slavnih. Naime, uprkos ogromnom bogatstvu, glumac ne živi u vili niti ima telohranitelje, a voli da se vozi metroom i pomaže beskućnicima, sa kojima često pije pivo.

Rivs je poznat kao veoma skroman momak koji svojim ponašanjem oduševljava fanove. Bilo da se klanja na sceni ili način na koji se fotografiše sa obožavateljicama, holivudski glumac iznova oduševljava fanove svojim toplim gestovima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading