OSTAVILA MUŽA, DA BI SE UDALA ZA BOGATAŠA Vrlo brzo život se Aleksandri pretvorio u pakao, ali nije bilo nazad
Foto: Printscreen/instagram

Život Aleksandre Tolstoj nije srećan, iako se grofica trudi da iz petnih žila pokaže kako joj se svet pretvorio u bajku.

Naime, Aleksandra je potomak velikog ruskog pisca Lava Tolstoja, a njena porodica je nakon komunističke revolucije izbegla u Veliku Britaniju gde i danas živi.

Iako njen život mnogima izgleda kao bajka, Aleksandra je doživela veliku muku, upravo zbog toga što je pogrešno izabrala sebi muža.

Pre tačno 14 godina Aleksandra se ludo zaljubila u čoveka svojih snova: on je bio Rus i bio je bogat, piše Story.hr

Grofica Tolstoj je zbog Sergeja Pugačeva ostavila tadašnjeg muža koji ju je obožavao. Ludo se zaljubila u Sergeja koji je podsećao na njenu rodnu zemlju, a pri tome je bio brutalno bogat, ali njena bajka se ubrzo pretvorila u pakao.

Sve je počelo da se raspada pre sedam godina. Do tada je Aleksandra živela u luksuznom domu sa svoje troje dece.

"Imamo dva vozača, dve spremačice, englesku i rusku dadilju, kao i francusku učiteljicu koja s decom radi domaće zadatke. Preselili smo se ovde čim sam rodila prvu bebu, i kupili smo kuću", ispričala je Aleksandra za BBC.

Ona se tada bavila turizmom i bila je veoma uspešna u svom poslu, a suprug joj je bio bogati oligarh. Zbog njega je ostaviila bivšeg supruga Šamila Galimzjanova, a s kojim je bila u braku 6 godina. On je s druge strane bio siromašni Kozak kojeg je upoznala putujući prostorom Rusije, a iako ga je volela, brak se raspao jer joj on nije mogao priuštiti život o kakvom je sanjala.

Iako je rođena kao grofica, s prvim suprugom nije plivala u novcu, a uvek je imala san da živi kao na ruskom carskom dvoru. Tako je Aleksandra upoznala bogatog Sergeja i brzo se udala za njega.

"Toliko sam se zaljubila u njega. Bilo je jako romantično, nikad nisam osetila takvu povezanost s nekim", rekla je ona jednom.

Za godinu dana od upoznavanja rodila je prvo dete i živeli su na relaciji Moskva-London-Pariz. Imala je privatni avion, neograničena finansijska sredstva, a priznala je da u početku život s oligarhom nije mogao biti savršeniji.

"Dao bi mi svoju kreditnu karticu, a ja bih išla u šoping, mogla sam raditi šta god poželim", hvalila se Aleksandra, a onda je sve krenulo nizbrdo. Naime, zbog političkih promena, njenom suprugu posao više nije cvetao u Rusiji. Nekad veoma bliski, Sergejev i Putinov odnos postao je hladan.

Sergej je u Rusiji imao nadimak "Putinov bankar" jer je davao zajmove vladi kad god je to zatrebalo, a onda se desio skandal u kojem su pričali da je Sergej blizak sa mafijom. Protiv njega su pokrenute službene istrage, te je ovaj bogataš ubrzo pao na niske grane.

Aleksandra je živela u strahu, jer je uskoro počela da dobija pretnje smrću. Odbila je Sergejevu ponudu da pobegnu u Francusku.

"Sergej je tada imao jednu od svojih eksplozivnih epizoda i fizički me je napao. Zaključao je decu u sobu, odvojio ih od mene, a naše pasoše je zaključao u svoj sef. Nešto je u meni puklo tog vikenda – znala sam da nismo sigurni", ispričala je ona.

U proleće 2016. je s decom pobegla od muža i nikada mu se više nije vratila. No, izgubila je i finansijsku sigurnost i sva sredstva. Sada živi s decom u selu u Oksfordširu, a otac njene dece nije video naslednike od 2016. Aleksandra je ponovno pokrenula svoj posao vezan za turizam i shvatila je da novac u životu ipak nije najbitniji – ali naučila je to na teži način.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading