KAKVA SUDBINA ČEKA PRINCA HARIJA Izgleda očajno i jadno, pognute glave kao i Edvard Osmi
Foto: Profimedia

"Hugo Vikers, kraljevski biograf tvrdi da se istorija ponavlja, te da ista sudbina čeka princa Harija kao i Edvarda Osmi.

Svi već znamo kako je princ Hari, uz podršku svoje supruge Megan Markl odbacio dužnosti kraljevske porodice, napustio Veliku Britaniju i odlučio da živi u Americi. Razlog? Previše medijskog pritiska, previše obaveza...

Sudbina Edvarda Osmog

Iako Edvard Osmi nikad nije priznao da se pokajao zbog svoje odluke, krajevski biograf tvrdi da "nikad nije video nekog sa tako tužnim očima" kao što je to imao bivši monarh.

"Da ste ga probudili u 4h ujutru i pitali ga da li se kaje, rekao bi ne. Ali ako biste mu pogledali u oči videli biste more tuge," rekao je autor.

KAKVA SUDBINA ČEKA PRINCA HARIJA Izgleda očajno i jadno, pognute glave kao i Edvard Osmi

Foto: Profimedia

 

Gospodin Vikers tvrdi da princ Hari deluje isto tako nesrećno kao što je to izgledao i Edvard Osmi sa kojim princ deli skoro pa istu sudbinu.

"Što se tiče princa Harija, ko zna šta će mu se desiti? Mislim da izgleda sasvim jadno i očajno," rekao je biograf.

Kraljevski biograf se osvrnuo i na novu odluku i vladavinu Čarlsa III koji je odlučio da "smanji monarhiju" te da tako razionalizuje troškove.

"Ne znam kako može da smanji monarhiju, kada ljudi žele da ih vide. Kraljica i princ Filip su imali oko 2.000 organizacija oko sebe. Sadašnja monarhija nema princa Endrua, ni princa Harija. Ko će sada da radi?"

Izgleda da Britancima nije po volji novi portret kraljevske porodice koji prikazuje samo četiri člana: Kralja Čarlsa III, suprugu kraljicu Kamilu, princa Vilijama i princezu Kejt.

"Svi su se potajno nadali da će na ovom portretu biti i princ Hari, ali do toga nije došlo i to svima "bode oči," piše Dejli Mejl.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading