PRVA PREKINULA ŽALOST Kejt Midlton pojavila se u javnosti posle shrane kraljice Elizabete i svi komentarišu samo jedno
Foto: Profimedia

Princeza od Velsa juče se prvi put nakon kraljičine sahrane 19. septembra pojavila u javnosti, povod je bio obraćanje volonterima i operativnom osoblju koji su pomogli u organizovanju sahrane.

Iako su mnogi očekivali da se Kejt Midlton neće pojavljivati u javnosti do 26. septembra koliko zvanično traje period žalosti za kraljicom, ona se vratila obavezama i zajedno sa suprugom Vilijamom se zahvalila svima na podršci koju s pružili njenoj porodici u ovim teškim danima.

Tokom sahrane kraljice Elizabete neizbežno je bilo i poređenje snaja - Kejt Midlton i Megan Markl, komentarisao se njihov stil, šta su obukle, koji nakit su odabrale i koju poruku su njim htele da pošalju.

Britanska javnost je bila naklonjenija princezi od Velsa, njeno ponašanje na sahrani je ocenjeno kao dostojanstveno, a stil besprekoran.

Kao i obično, princeza je odabrala besprekornu stilsku kombinaciju. U crnini, i haljini jednostavnog kroja nalik mantilu, na dva reda kopčanja sa zlatnim dugmićima, Kejt je izgledala savršeno elegantno i svedeno. Inače ovu haljinu je nosila i u nekim ranijim prilikama, a reč je o modelu čuvene italijanske modne kuće koji staje 2.150 funti, odnosno oko 2.500 evra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading