VOJVOTKINJI ZABRANILI DA GLEDA ĐOKOVIĆA  Kejt Midlton na iznenađenje mnogih, otkrila veliku tajnu
Tanjug/Ap

Novak Đoković je u nedelju osvojio Vimbldon pobedivši Nika Kirjosa, a trofej mu je predala vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, koja ovoga puta nije prekršila "kraljevski protokol" kao pre tri godine.

Kejt Midlton je važan deo ceremonije još od 2016. godine, a i pre preuzimanja nove funkcije redovno je dolazila da gleda Vimbldon. Ipak, nije prisustvovala finalu 2013. godine između Endija Mareja i Novaka Đokovića. Želela je da ide, međutim na kraju joj je to zabranjeno pošto je bila u poodmakloj fazi trudnoće.

"Bila sam trudna i nisam mogla da dođem... To je dobar razlog? Da, jeste, ali mi je i dalje žao. Rekla sam doktorima da bih mogla da odem ipak, na šta su rekli ni slučajno", ispričala je Kejt Midlton u dokumentarnom filmu "Naš Vimbldon".

U tom finalu Marej je osvojio svoj prvi Vimbldon pobedivši Novaka Đokovića u tri seta (6:4, 7:5, 6:4). pa je tako Kejt Midlton propustila da vidi uživo kako jedan od njenih sportskih heroja podiže pehar i tako završava negativnu tradiciju da nijedan Britanac čak 77 godina nije slavio u "Ol Ingland klabu".

"Pisala sam mu posle tog finala da se izvinim što nisam došla i čestitala sam mu", ispričala je Kejt Midlton koja je prisustvovala Marejevoj drugoj šampionskoj tituli na Vimbldonu 2016.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading