ONI SU NAJLEPŠI MUŠKARAC I ŽENA NA SVETU Niko im nije ravan po savršenom izgledu
Foto: Printscreen/instagram

Pesnici kažu da je lepota u očima posmatrača ali moderna nauka sugeriše da se lepota nečijeg lica može „izmeriti“. Dr. Džulijan De Silva iz Centra za naprednu estetsku i plastičnu hirurgiju u Londonu još je 2016. pokrenuo projekt traženja najlepšeg lica na svetu među poznatim osobama, a sada je konačno dobio i rezultate.

Naime, De Silva je u svom istraživanju koristio drevnu grčku tehniku ​​mapiranja lica pod nazivom ‘PHI’, poznatu i kao zlatni presek lepote 1,618 koja se koristi za izračunavanje koliko je nečije lice savršeno.

Ova tradicionalna tehnika pokazala je da savršeno lice imaju dvoje holivudskih glumaca – Amber Herd, koja je nedavno izgubila parnicu protiv Džonija Depa, i Robert Patinson koji je nedavno tumačio ulogu Betmena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Lice Amber Herd prema ovoj tehnici mapiranja je tačno 91,85 posto u odnosu na grčki zlatni presek, što je čini najlepšom ženom na svetu, a slede je Kim Kardašijan s 91,39 posto i Kendal Džener s 90,18 posto.

Robert Patinson najzgodniji je muškarac na svetu s 92,15 posto preciznosti, a iza njega su se po lepoti našli Henri Kevil s 91,64 posto, Bredli Kuper s 90,55 posto i Bred Pit s 90,51 posto.

Inače, Patinson je pre nekoliko godina proglašen najlepšim i prema glasovima čitateljki Vanity Faira, kada ga je proslavila Sumrak Saga.

Amber Herd, s druge strane, trenutno se nalazi u teškom razdoblju života zbog izgubljene parnice u kojoj je njen bivši suprug Džoni Dep tužio za klevetu.

Herd je za jedan strani časopis napisala članak u kojem je Depa neposredno optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje, ali sud je odlučio da je ona ta koja je zlostavljala njega. U kojem će smeru otići njena glumačka karijera, tek ćemo videti, no navodno će ipak glumiti u drugom nastavku Aquamana uz Džejsona Mamou.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading