POTRESNA ISPOVEST MLADE MISICE "Na svet sam došla, kao rezultat silovanja, ali to nije ono najgore"
Foto: Youtube/Printscreen

Valeri Gato, proglašena je za Mis Pensilvanije, a kada se pojavila na izboru za Mis Amerike 2014. godine, niko nije mogao ni da pomisli, da se iza njene lepote i osmeha krije veoma bolna životna priča.

Valeri je gostujući u jednoj emisiji otkrila, da je ona na svet došla kao rezultat silovanja, jer je njenu majku nožem napao nepoznati muškarac i počinio ovo mučno krivično delo:

Rođena kao rezultat silovanja

- Kada se rodite kao rezultat silovanja, ne znate ko vam je otac, ne znate da li su ga ikada pronašli, većina ljudi bi to smatrala nesrećnom situacijom. Odrasla sam sa majkom i njenim roditeljima. Oni na mene nikada nisu gledali kao na nešto pogrešno. Imam porodicu koja mi pruža mnogo ljubavi i podrške i koja mi kaže da mogu biti i predsednica Sjedinjenih Američkih Država ako to poželim - rekla je Valeri i dodala da je kao dete često majci postavljala pitanja vezana za oca, ali nikada nije dobila odgovor.

Kada je malo odrasla, majka joj je objasnila da nikada neće ni saznati ko joj je otac, jer je taj muškarac napao i silovao:

Komentari (0)

Loading