POSLE OVOGA LEĐA VAS VIŠE NEĆE BOLETI Očistite creva, krvne sudove i zglobove, samo sa jednom namirnicom
Foto: Pixabay

Ovom metodom očistićete creva, krvne sudove, zglobove i druge delove tela od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Nakon tretmana ne samo da ćete se osećati zdravije, već ćete se osećati i mlađe.

Nakon konzumiranja ove mešavine, savetuje se da ništa ne jedete i ne pijete naredna tri sata.

Postoje različite proverene metode za čišćenje organizma. Ali ovaj se pokazao najefikasnijim i najjednostavnijim jer vam je za njega potreban samo jedan sastojak. Za ovu mešavinu uzmite običan pirinač, a sama količina pirinča treba da odgovara vašim godinama (npr. ako imate 35 godina, treba uzeti 35 kašika).

Pirinač dobro operite i stavite u teglu. Napunite flašu prokuvanom vodom, zatvorite je i ostavite u frižideru. Ujutro izvadite vodu iz njega. Uzmite kašiku pirinča i kuvajte 3-4 minuta bez soli (u običnoj vodi). Ovaj pirinač jedite na prazan stomak, najbolje do 7:30 ujutru. U preostali pirinač sipajte ohlađenu prokuvanu vodu, i ostavite u frižideru do sledećeg jutra.

Ponavljajte ovaj postupak svaki dan, sve dok imate pirinča u tegli. Naime, tajna metoda čišćenja krije se u zrnima pirinča koja imaju kristalnu strukturu. Kada zrna pirinča prelijete vodom, skrob se ne može izlučiti, a pojavljuju se ćelije. Na ovaj način žitarice deluju kao apsorberi, a pirinač se vari u crevima.

Primetićete prave rezultate čišćenja nakon dve nedelje. Naime, svi toksini će se manifestovati u stolici i urinu, a sama boja urina će promeniti boju i postati mutnija. Da bi ovo čišćenje tela imalo najbolji mogući efekat, pijte najmanje dva litra vode dnevno. A za još bolji efekat konzumirajte vodu i zeleni čaj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading