NARODNI LEK ZA KIČMU Nakon ovog tretmana nekoliko godina nećete osetiti bolove
Foto: Youtube/Printscreen

Za ovaj neverovatan prirodni lek se kaže da ublažava bol od osteoporoze i nakon upotrebe nećete osećati bol narednih nekoliko godina. Ovo je mešavina za masažu pripremljena od nerafinisanog biljnog ulja i soli (možete koristiti morsku so). Medicinska smeša se priprema odmah za ceo tok lečenja.

Lekovito jedinjenje za lečenje osteohondroze:

RECEPT:

Sastojci:

  • – 10 kašika soli
  • - 20 kašika ulja (maslinovo ili suncokretovo)

Priprema:

U staklenoj boci pomešajte ulje i so. Zatvori je. Posle nekoliko dana dobićete laganu mešavinu. Vaša smeša je spremna. Aplikacija: Svakog jutra treba energičnom masažom utrljati smešu, na primer, na vratne pršljenove (ili na delove tela gde stalno osećate bol: kičmu, kolena, lopatice, kukove itd.) na mestima gde osećaju bol.

Masirajte prvo 2-3 minuta, dodajući još 2-3 minuta svaki dan, tako da na kraju dobijete ukupno vreme masaže od 20 minuta. Nakon završetka masaže, obrišite telo mokrim i toplim peškirom. Prilikom primene ovakvih procedura može se desiti da izazove manju iritaciju kože. Zato, nakon završetka masaže, obrišite kožu suvom krpom i pospite bebi puderom. Rezultat desetodnevnog tretmana je stimulacija cirkulacije i poboljšanje regeneracije mišića hrskavice i koštanog tkiva.

Nakon 8-10 procedura primetićete radikalne promene. Obnavljanjem krvotoka u vratnoj kičmi nestaju glavobolje i poboljšava se vid. Ovo je povezano sa činjenicom da se telo oslobađa toksina, što zauzvrat pomaže u normalizaciji metabolizma.

Tokom procesa čišćenja možete se osećati malo pospano i vrtoglavicu, ali to se ne dešava često. Po pravilu, lečenje osteohondroze na ovaj način prolazi bez neželjenih efekata i daje odlične rezultate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading