NEKADA JE SVAKA KUĆA IMALA OVAJ LEK Preko noći rastvara sluz u plućima i oslobađa od kašlja
Foto: Youtube/Printscreen

Svako je nekada imao priliku da se susretne sa upornim kašljem, koji je jako neugodan, a odim toga i sprečava nas da obavljamo neke poslove. U takvim slučajevima tražimo bilo kakvo rešenje koje bi nam moglo pomoći da se rešimo tog kašlja.

Uglavnom smo do sada uzimali neke lekove sa kojima smo mislili da ćemo se rešiti kašlja, ali oni nemaju baš neki poseban učinak i olakšavaju tegobe samo na neko vreme.

Umesto što koristite sve te lekove, mnogo bolje bi bilo kada biste pripremili sebi neki od prirodnih lekova sa kojima ćete moći pravo da delujete odnosno da pomognete svom organizmu i rešite se kašlja. Obloge od meda pokazale su se fantastičnim i pomažu u uklanjanju kašlja, naročito kod dece!


Sada ćemo vam otkriti i recept kako da ih pripremite:

RECEPT:

Sastojci:

(Otprilike, ide isti omer svih sastojaka ovisno o kličini smese koju želite napraviti. Slobodnom procenom, prilikom pripreme smese, sami odredite količinu sastojaka.)

Priprema:

Prvo trebate da pomešate malo brašna i maslinovog ulja i dobro umešajte, a onda dodajte i med. Smesu dobro izmešajte kako biste dobili jednaku smjesu, te je onda stavite na salvetu. Preko postavite gazu.
 

Primena:

Gazu postavljate na leđa ili na prsa, pa je fiksirajte sa lepljivom trakom ili flasterom kako se ne bi pomerala, tako da može sve vrijeme da deluje. Ukoliko ovo stavljate deci, onda to trebate tri sata pre nego oni krenu na spavanje. Nikada se nije pojavila niti jedna neželjene reakcija, tako da svako sme ovaj lek koristiti! 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading