POTIČE OD SREDNJOVEKOVNIH MONAHA Recept za najmoćniji prirodni antibiotik, borac protiv infekcija i gljivica
Foto: Youtube/Printscreen

Ako bolujete od neke infekcije ili teže bolesti, ovaj neverovatno zdrav preparat možete jesti pet do šest puta dnevno, po jednu supenu kašiku. Ovaj lekoviti recept navodno potiče iz srednjevekovne Evrope, iz manastira.

Vremenom je postao neizostavni deo narodne medicine po kojoj je odličan prirodni antibiotik koji ubija gram-pozitivne i gram-negativne bakterije. Takođe, preparat ima jaku antivirusnu i antifungalnu formulu, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe u svim delovima tela, uspešno je lek protiv gljivice kandide.

Prema narodnim predanjima, mnogima je pomogao da izleče razne virusne, parazitske, bakterijske i gljivične infekcije, a tajna je u domaćim, prirodnim sastojcima.

Sastojci:

700 ml svežeg jabukovog sirćeta

četvrtina šolje mlevenog belog luka

četvrtina šolje seckanog luka

2 sveže ljute paprike

četvrtina šolje rendanog đumbira

2 kašičice rendanog rena 


Priprema: U velikoj posudi pomešajte sve sastojke osim sirćeta i prebacite ih u teglu. Uverite se da 2/3 tegle čine suvi sastojci, a ostatak napunite jabukovim sirćetom. Zatim dobro zatvorite čašu i protresite je da se sastojci i sirće pomešaju.

Preparat čuvajte na suvom i hladnom mestu dve nedelje, teglu protresite nekoliko puta dnevno, a posle dve nedelje izgnječite i procedite kroz debelu gazu. Kada završite, slobodno ga čuvajte na sobnoj temperaturi.


Doziranje: Jedite po jednu supenu kašiku preparata svakog dana da biste pobedili loše bakterije u organizmu i ojačali imunitet, a možete ga koristiti i kao dodatak jelima, kao prilog.

Postepeno povećavajte količinu tako da koristite najviše jednu šolju preparata dnevno. Ako bolujete od neke infekcije ili teže bolesti, možete jesti pet do šest puta dnevno po jednu supenu kašiku.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading