SVE ŠTO VAM TREBA JE LIMUN,CELER I JABUKA Ovo su tri napitka koja ubrzavaju metabolizam
Alo.rs/ Shutterstock

Kao što postoje namirnice koje ubrzavaju metabolizam, tako ima i nekoliko napitaka koji uspešno sagorevaju kalorije, a s druge strane pozitivno utiču na imunitet.

Probajte napitke koji će vam pomoći u topljenju masti.

1.Topla limunada

Ovaj napitak efikasno ubrzava metabolizam, a C vitamin podstiče topljenje masnih naslaga i istovremeno jača imunitet i pozitivno utiče na kožu. U šolju tople vode iscedite pola limuna, a ako vam ukus ne prija, dodajte i svež sok od polovine pomorandže, pa će vaš jutarnji napitak biti za nijansu slađi. Ako baš ne možete da pijete limunadu bez šećera, dodajte malo meda.

2. Sok od celera 

Sok od celera pomaže u borbi sa viškom kilograma, a uz to podiže energiju, pa je savršen odabir za prvi jutarnji napitak. Celer je bogat A vitaminom, ali i vitaminima B, C i E, što podstiče detaljno čišćenje organizma, pa je sok od ovog povrća odličan detoks za organizam. Nekoliko grančica celera stavite u blender, dodajte malo peršuna i čašu vode. Sve izblendajte i popijte.

3. Sveže ceđeni sok od jabuke

Jabuka je poznata kao voćka sa veoma malo kalorija. Bogata je vlaknima, pa je idealna za one koji pate od opstipacije. Konzumacijom jabuka čisti se organizam, a i skidaju se kilogrami. Nekoliko jabuka stavite u sokovnik i dobićete preukusan sok koji će uz uravnoteženu ishranu napraviti čuda za vaš organizam. Ako ga držite u frižideru, biće pravo osveženje tokom toplih letnjih dana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading