DOKTORKA GRUJIČIĆ OBRATILA SE JAVNOSTI Otkrila šta je njena misija u narednom periodu
Foto: Printscreen/instagram

Doktorka Danica Grujičić, načelnica odeljenja za neuroonkologiju Kliničkog centra Srbije na svom Fejsbuk profilu napisala poruku sa željama za srećnu Novu godinu svima, kao i svoje planove kojima će ona stremiti. Iz čestitke je izvukla jaku poruku, a pre svega obraćala se mladim ljudima.

"Iza nas je teška godina, mnogi kažu izgubljena zbog COVID-a. Možda je to godina koja nam je dala šansu da se preispitamo da ne gledamo predaleko neko da pogledamo u sebe, u svoju kuću i dvorište. Svaka prepreka i problem stvaraju novu šansu trudite se da tako shvatite i ove teške godine koje su nas zadesile.

Pre svega svima vam želim da budete zdravi, a svim bolesnima da ozdrave, mojim kolegama da napreduju u nauci i da postižu što bolje rezultate i da sve intervencije koje imaju u budu uspešne.

Posebno želim mlađim kolegama koji stasavaju da se posvete nauci i radu, morate razumeti da ako hoćete da budete najbolji ne postoje prečice i brzi putevi, samo radi i odricanje i ponovo rad, rad i rad. Volite ono što radite i budite uporni u tome i rezultat neće izostati. Koliko god vam delovalo da je nešto nemoguće ili nedostižno radite na tome uporno i vredno ne postoji drugi put.

Čuvajte svoje porodice, nijedan rezultat nema vrednost ako ste zaboravili svoje bližnje. Želim da svi zajedno stvaramo zdravo i normalno društvo u kome ćemo živeti. Zdravu zemlju punu dece u kome će se vrednovati nauka i znanje, a zabava biti kultura i umetnost.

Da nas bude još vise i da budemo što bolji. Moja misija je za 2022 je početak izgradnje nove zgrade Institua i da omogućimo našim najtežim onkološkim pacijentima da se leče u najsavremenijem Institut u ovo delu Evrope. Svako mora da ima pravo na dostojanstveno lečenje i svi moramo da radimo na tome, ja ću prva", napisala je naša čuvena doktorka. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading