DOKTOR DUNJIĆ UPOZORIO Svi je držimo ispod kreveta, a zrači kao rendgen, zbog čega nam mozak "baguje"
Foto: Printscreen

Korišćenje mobilnog telefona samo 15 minuta dnevno je štetno za zdravlje. Držanje ovakvog uređaja blizu tela takođe je štetno zbog velike količine radijacije. Zato je spavanje blizu mobilnog telefona izuzetno opasno, ali nije jedino.

Veliki deo zračenja zapravo dolazi iz utičnice. Do radijacije iz utičnice dolazi zbog povezanosti utičnice sa celokupnim mrežnim sistemom kuće. Čak i ako ništa nije spojeno u utičnicu, ona sama proizvodi velike količine radijacije koja je štetna za zdravlje.

Lekar integrativne medicine dr Slobodan Dunjić upozorio na opasnu naviku koju u poslednje vreme svi imamo, a da toga uopšte nismo svesni, čije posledice ćemo tek osetiti!

Dr Dunjić je objasnio da držanje određenih stvari ispod kreveta može biti štetno kao "spavanje na mašini za rendgensko zračenje"!

Oko osam sati provodimo na jednom mestu, spavajući, i važno je ne samo da nam bude udobno, već i da materijali kojima smo okruženi nemaju štetno dejstvo.

"Prirodni materijali, vuna, pamuk, moramo gledati i šta držimo ispod kreveta. Sada su moderni kreveti koji ispod imaju sanduke za držanje garderobe", rekao je on.

"Izvučemo taj sanduk, pa unutra ubacimo kesu s vakuumiranom garderobom, kupljenu kod Kineza, a one se prave od nafte. Kao da spavamo na rendgen aparatu! Ispod kreveta, neka bude samo prašina, nikako plastične kese. To su sve veoma bitne stvari, tu provedemo najviše vremena, ceo prostor u spavaćoj sobi mora biti sa što manje tih materijala koji nam štete", rekao je on.

 

Komentari (0)

Loading