VAŽI ZA NAJEFIKASNIJI NARODNI LEK ZA ČIŠĆENJE CREVA Deluje odmah! Uklanja sve otrove iz tela!
Foto: Shutterstock

Praznična hrana jeste ukusna i lepa, ali ume da stvori razne probleme ako se konzumira u neograničenim količinama. Ako ste preterali sa degustacijom praznične trpeze, vreme je da očistite organizam od nesvarene hrane i otrova.

Ljudsko telo je podložno stranim i otrovnim supstancaa koje se talože u organima (digestivnom, urinarnom i drugim), stvarajući naslage toksina. Pored toga, mikroorganizmi viralne zarazne prirode, patogeni raznih bolesti prodiru u njega.

Snažno telo se bori protiv ovih ćelija. On ih otkriva, blokira ih i ubija. Međutim, takav sistem zaštite često propada zbog pothranjenosti, stresa, mentalnog i fizičkog umora.

Lekovi nisu često u stanju da isprave situaciju. Tu se sprovode razni načini pročišćavanja tela, ali među najefikasnijim je narodni lek za čišćenje tela.

Predlaže se svakome da dva puta godišnje očiste telo od otrova. Ovaj postupak čišćenja započnite već večeras:

Lovorov list

Telo možete najbolje očistiti od soli uz pomoć infuzije od lovora. Pakovanje od 5 grama lovora, prelije se sa 300 ml vrele vode, te se sve kuva zajedno 5 minuta.

Zatim se šerpa u kojoj se kuvala infuzija zamota krpama i ostavi još sat vremena. Pije se toplo na prazan želudac, u malim gutljajima pre ručka. Čišćenje se sprovodi samo 3 dana.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading