CRVENI NOKTI APSOLUTNI KLASIK Manikir trendovi koji će dominirati u 2023. godini
Foto: Printscreen


Životinjski uzorci, razigrane francuske manikir, ali i tamnije zagasite nijanse ove godine dominiraju svetom nail art-a. Čini se da se prije pojave Instagrama nismo toliko poigravali dizajnom noktiju i da smo se okretali klasici.

Ali unazad par godina stvari su se promenile i upravo su ideje s Instagrama postale inspiracije za manikir. Pravilo 2022. glasilo je: Što luđi nokti, to bolje.

U nastavku izdvajamo trendove u manikuri koji će vladati u 2023. godini.

Hromirani nokti (ogledalce)

Hromirane manikure sjajne su jer ostavljaju dojam raskošnosti i luksuza. Dobra je stvar što se mogu kombinovati na noktima različitog i oblika i dužine.


Mikro manikir

Tko kaže da francuski podrazumijeva debelu bijelu 'crtu'? Stvari se mijenjaju i francuska je manikura sada razigrana, trend u 2023. bit će mikro-manikir. Kratki nokti s jedva vidljivim, neupečatljivim crticom odličan je za one koje žele njegove, jednostavne nokte. Mikro manikir dolazi u kombinaciji s nude lakom.

Crvena na noktima apsolutni je klasik. No stručnjavi se slažu se da će u 2023. vratiti i neke jednostavne manikire - tamnocrvena će biti hit, a možeš se poigrati različitim stilovima i dužinama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI