SENZUALNO I TOPLO Sedam idealnih parfema za zimu popravljaju raspoloženje
Pexels

Osim prilagođene nege za hladnije dane, svaka sezona sa sobom nosi i novine u vidu odgovarajućih parfema za to godišnje doba.

Za razliku od letnjih parfema koji moraju da budu blaži, zimski mirisi su jaki i dugotrajniji, jer moraju da pobede hladno vreme koje neutrališe mirise.

S tim u vezi izdvojili smo 7 najpopularnijih zimskih parfema.

J`ose, Eisenberg

Začinski i očaravajući parfem sa notama kafe, jasmina, pelina, limuna, nane, amberom, mošusom i pačulijem. Luksuzna mirisna kompozicija savršeno će upotpuniti vaš zimski izgled koji se sastoji od džempera, svilene suknje i udobnog kaputa.

Maison Francis Kurkdjian Paris Gentle Fluidity

Ekstraluksuzni parfem, savršen je spoj pikantnih i slatkih nota. Cvetni akordi u kombinaciji sa vanilom, mošusom i drvenastim notama istinsko su oličenje slobode.

Minimalizam je odlika Kurkdjianovog parfemskog genija, a od 49 sastojaka upotrebljenih za parfemski duo Gentle i fluidity, želeo je da posebno istakne šest najupečatljivijih, koji oblikuju karakter mirisa: kleka, muskatni orah, seme korijandera, mošus, drvenaste note i vanila.

Rolling in Love, Kilian Paris

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KILIAN PARIS (@kilianparis)

Note bademovog mleka, irisa i mošusa isprepletene su kako bi ponovo stvorile miris ljubavi i euforije koji prati upravo ovu ljubav. Luksuzni puderasti parfem koji možete nositi svaki dan!

Calvin Klein Obsession

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Jedan od najpopularnijih parfema osamdesetih, senzualna i neodoljiva je kombinacija puderastih i balzamitčnih tonova. Raskošan, privlačan, zavodljiv, parfem se otvara notama mandarine, vanile, breskve, bosiljka, bergamota i limuna.

U srcu ovog elegantnog, magičnog i privlačnog mirisa su začini, korijander, sandalovina, cvet pomorandže, jasmin, mahovina, kedar i ruža, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota ambera, mošusa, cibetke, vanile, vetivera i tamjana.

J`adore Infinissime, Dior

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

J`adore Infinissime je parfem posvećen smeloj, elegantnoj i samoljubivoj ženi. Senzualni jasmin, strastvena tuberoza, diskretna sandalovina i šarmantni đurđevak će naglasiti i poboljšati vašu bezgraničnu ženstvenost!

Black Opium, YSL

U potrazi za savršenim mirisom koji ćemo nositi celu jesen i zimu, ništa ne obećava kao elegantan Black Opium, parfem francuske marke Yves Saint Lauren.

Prepun strasti i energije, savršeno usklađuje crnu kafu i vanilu stvarajući sladak, ali prvenstveno zavodljiv miris. Ako želite svu pažnju skrenuti na sebe, ovaj parfem je pravi izbor.

Replica By The Fireplace, Maison Margiela

Porodica mirisa: topla, začinjena. Ključne note: ulje karanfilića, kesten, vanila. Ovaj topli miris zaista miriše kao da "sedite pored vatre". U isto vreme je zadimljen i sladak, što ga čini pravim izborom za zimu i one koji vole smele, drugačije parfeme.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading