BEZ FILERA I ESTETSKIH OPERACIJA Uz pomoć ove frizure lice će vam biti zategnuto, a jagodice istaknute
Foto: Youtube/Printscreen

Na Internetu svakodnevno mogu da se vide razni trikovi za ulepšavanje lica i tela. Jedan od njih je i ova caka koja ženama pomaže da uz pomoć jednostavne frizure izgledaju mlađe. U čemu se radi?

Frizerka iz Amsterdama, Dafen Sijera, otkrila je ženama kako mogu da postignu trenutno zatezanje lica uz pomoć gumice za kosu i malo veštine.

Ona je prvo podelila kosu na razdeljak na sredini i izdvojila dva mala pramena sa strane da vise. Zatim je od temenog dela kose, od ušiju na gore, napravila punđu.

BEZ FILERA I ESTETSKIH OPERACIJA Uz pomoć ove frizure lice će vam biti zategnuto, a jagodice istaknute

Foto: Youtube/Printscreen

 

Najveći posao će obaviti upravo oni pramenovi koje ste ostavili na početku - oni će najviše poslužiti u zatezanju lica. Podignite ih i obavijte u već napravljenu punđu. Trudite se da ih čvrsto zategnete! Na ovaj način, vaše lice će biti zategnuto sa strane, a postićićete efekat mačjih očiju, i to bez filera i estetskih operacija.

Ispod njenog videa žene su bile oduševljene trikom, međutim bilo je i onih koje su podelile svoja iskustva i objasnile zbog čega nije poželjno da ovo radite često.

Većina njih je rekla kako zatezanje kose na ovakav način može da ubrza njeno opadanje, ali i da izazove glavobolje. Zato je savet, da ukoliko želete da istaknete svoje lice i jagodice, i zategnete kožu uz pomoć ovog trika, ipak to ne radite previše često.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading