BEZ NJIH NIKAKO NE SMETE DA KRENETE NA LETOVANJE U koferu morate imati mesta za ovu obuću
Unsplash

Počela je sezona letovanja i godišnjih odmora, tako da se morate pripremiti što se tiče stvari koje su vam neophodne. Što se tiče obuće, ona će vam verovatno oduzeti najviše vremena. Zahtevno je kupiti model koji vam odgovara, koji je udoban, a ponovo je bitno da lepo izgleda. 

Papuče

Za svaku destinaciju za koju se opredelite, papuče su najbitnije. One će vam trebati u svakom trenutku. Udobne i kvalitetne papuče su obavezan dodatak vašem koferu. Morate obratiti pažnju da izaberete one koje vam neće napraviti žuljeve. Sa druge strane, možda treba da se opredelite za neki elegantniji model koji će vam poslužiti i u večernjim satima uz suknju ili haljinu. Budite praktični i ponesite jedan par koji će biti namenjen u obe svrhe.

Štikle

Sigurno će vam bar jednom doći da se sredite i izađete na večeru ili u provod. Za ovu priliku su idealne sandale sa potpeticom. Izgledaćete elegantno i moderno, a vaša kombinacija će biti upotpunjena savršenim cipalama. Možete se opredeliti ta neku boju koja je u trendu ovog leta. U pitanju su drečave boje poput zelene, roze ili žute, a ukoliko želite da istaknete svoju preplanulu boju opredelite se za neke svetlije i pastelne nijanse. One moraju biti udobne, kako vam veče ne bi propalo.

Patike

Par laganih, udobnih patika uvek je dobar izbor. Ukoliko planirate duge šetnje ili izlete i obilaske, ne usuđujte se da krenete bez njih. U njima se vaša noga neće umoriti, a izgledaćete mladalački i razdragano. Dobre su za kamene ulice, strme puteve do plaže i duge šetnje, a mogu vam dobro doći i uveče kada se odlučite za neku opušteniju varijantu garderobe.

Sandale

Ravne sandale će vam dobro doći kako za večernje izlaske, tako i za dnevne aktivnosti. One pored toga što su korisne, izgledaju veoma lepo i nikada ne izlaze iz mode, tako da za koje god da se opredelite ne možete pogrešiti. Trajaće vam više sezona, s toga nemojte se dvoumiti da li vam trebaju. One su nešto elegatnija otvorena obuća od papuča, dok su manje elegantne od štikli, pa su idealne za one koji traže neku zlatnu sredinu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading