ZA SAMO 3 DANA OSTAVIO PUŠENJE Našao metodu koja 100 odsto deluje
Foto: Depositphotos

Čovek na Reddit-u podelio je iskustvo kako je prestao da puši, što je naišlo na veliko interesovanje "sapatnika",  korisnika ove društvene mreže. Naime, Karlo navodi da je lično koristio mnogo različitih metoda, tražio kako da ostavi cigarete, i uvek se "mučenje" završavalo neslavno.

Uvek postoji barem jedan pušač u društvu, a to nije navika već ljudska psihologija.

"I ti vidiš kako ta osoba puši u uživa u tome i bukvalno ti na usta krenu bale od želje za duvanskim dimom. U glavi ti se samo vrti misao: Moram da zapalim jednu….

I tako zapališ jednu, pa drugu, treću i eto te opet kako trošiš paklicu cigareta dnevno. U međuvremenu sam otkrio kako da prestanem sa pušenjem. Donosim vam metodu koja je i meni pomogla:

Pomoću ove metode izborio sam se protiv pušenja psihički, ali i fizički.

Evo u čemu je fora:

Dakle – uvucite malo dima i podignite glavu što više možete, zabacite je unazad, a zatim samo „žvaćite“ dim. Žvaćite jednom, dva puta, tri puta i imaćete osećaj neprijatnog mirisa, a onda čak i mučnine u ustima. Ponovite ovaj proces 10 do 15 puta.

Učinite ovo svaki put kada osetite želju za cigaretom. Nakon tri dana ćete imati utisak da ste tek počeli da pušite: čim uvučete dim počećete da kašljete. Pušenje vam više neće pričinjavati zadovoljstvo i uskoro ćete se rešiti ove navike.

Moji prijatelji su oprobali istu ovu tehniku i svi smo se odvikli od pušenja. Čak i kada osetim duvanski dim, nemam više želju da pušim". 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading