trepavice
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Maskara je definitivno jedan od najvažnijih beauty proizvoda koji daje onaj final touch celom make up looku, ali iako nam je često omiljeni proizvod koji daje instant probuđeniji i kompletniji izgled, ume da nas i izneveri.

I pored toga što maskaru na trepavice nanosimo sa maksimalnom preciznošću i pažnjom, često nam se dogodi greška u vidu mrlje na kapku ili obrvama.

Ima li šta frustrijajuće, a posebno ukoliko ujutru žurimo? Tako iritantno! Ipak, uteha je barem da nismo jedini, jer se i profesionalcima dešava da maskara završi svuda ukoliko ne koriste ovaj efikasan trik.

A veoma je jednostavan. Potrebno je samo da nakon što nanesete maskaru kao i obično bez dugog čekanja pređete preko vrhova trepavica providnim gelom za obrve. Ovo ne samo da daje vašim trepavicama dodatni sjaj, već ih i “zatvara”.

Zbog teksture proizvoda za obrve, trepavice se automatski uvijaju nagore i dobijaju dodatni prefinjen izgled. Jedno je sigurno, dosadno uklanjanje mokre maskare sa kapaka možemo definitivno zaboraviti uz revnosno korišćenje ovog trika.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading