OVIH DESET STVARI Jasno odaju da si se zaljubila
Foto: Shutterstock

Kada se radi o ljubavi, jedno je sigurno, koliko god poricala sebi i drugima, postoje neke stvari koje će te odati i jasno pokazati da si zaljubljena. 

1. Smatraš ga neuobičajeno smešnim.

Kompatibilan smisao za humor je važan za doživotnu vezu.Kada se zaljubiš u nekoga, odjednom se više smeješ njegovim šalama.Da li su ranije bili smešni?Ne možeš reći.Sve što znaš je da te on tera na osmeh i da ti endorfini trči kroz vene.

2. Proveravaš svoj telefon da vidiš da li ti je poslao poruku.

Proveravaš svoje poruke da bi videla da li imaš obaveštenje od određene osobe i razočaraš se kada je ne dobiješ.Stalno gledaš u ekran, ne bi li se njegovo ime pojavilo.

3. Proveravaš (tj. uhodiš ga) na društvenim mrežama.

Kada shvatiš da nije poslao poruke, na kraju kreneš u proveru  njegovih profila na društvenim mrežama.Proveravate njegov Instagram da vidite da li mu se nedavno dopao neki post.Fejsbuk ti pokazuje kada je nedavno bio aktivan, a ti si kao FBI kada je ovo u pitanju.

4. Zavidiš drugim ženama.

Žene postaju odmah bolna tema kada je on u pitanju. Ali zašto bi to bilo važno? Dozvoljeno mu je da ima prijateljice. Možda je to zato što ti se sviđa više nego što bi trebalo.

5. Praviš izgovore da ga više vidiš.

Iako će ti možda trebati još nekoliko minuta da stigneš kući, rado ćeš izmisliti nešto, ako to znači da možeš da ga vidiš. 

6. Iskreno si zainteresovana za njegov dan.

Želiš da znaš kako je prošao njegov dan. Brineš se i ulažeš se u sve velike i male stvari koje se dešavaju u njegovom životu. Zaokuplja si činjenicama i detaljima i kažeš mu da ništa ne preskače. Možda samo voliš da ga čuješ kako priča.

7. Uhvatiš sebe da ga gledaš nešto duže nego inače.

Da li je uvek imao osmeh sa rupicama? Da li je ta pega uvek bila tu? Možda to ranije nisi videla, ali ga sada duže posmatraš i primećuješ svakakve sitnice.

8. Pitaš ga da li dolazi na grupna dešavanja.

Tvoji prijatelji su pravili planove, a ti slučajno pitaš da li i on dolazi. Pokušavaš da se ponašaš hladno. Trudiš se da ne izgledaš razočarano ako on ne dolazi, ali i ne previše nestrpljivo ako će doći. 

9. Sitnice te podsećaju na njega i pamtiš male stvari o njemu.

Ožiljak koji je dobio na levom kuku od operacije ili kako voli sladoled od vanile, su sitni detalji koje je rekao u prolazu, ali ih se sećaš. Svaki put kada osetiš miris bioskopskih kokica, podsetiš se filma koji ste zajedno gledali. To su male stvari zbog kojih ti um iznenada odluta do njega.

10. Ne možeš ga izbaciš iz glave.

Sve što radiš odjednom te podseća na njega. Nisi sigurna zašto, ali on vam je uvek na umu. Mogla bi da pereš sudove i pomisliš koliko biste se više zabavili da ih perete zajedno. To je frustrirajuće, a ne znaš zašto.

Možda, samo možda, možda se zaljubljuješ (ili si već zaljubljena) u njega. I da li je to tako loše?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading