EVO U ČEMU JE TAJNA NJENOG USPEHA: Ovako je Jovana Joksimović izgledala na razgovoru za prvi posao
Foto: Printscreen/instagram

Na početku karijere novinarka Jovana Joksimović je bila brineta, a očigledno je da je zadržala prirodan izgled. Većina se slaže da je lepa i pristojna žena, koja po pitanju fizičkog izgleda nije imala velike promašaje i drastične promene.

Poznata voditeljka Jovana Joksimović svoju karijeru je gradila veoma temeljno i sa stavom, a još kao osamanestogodišnju devojku zanimalo ju je televizijsko novinarstvo i voditeljski posao, te se 2001. godine pojavila na kastingu za nova lica BK kanala.

S obzirom na to da nije sklona plastičnim operacijama, Jovana je vrlo prepoznatljiva.

Upravo na tom prvom intervjuu za posao nastala je ova zanimljiva fotografija koju Jovana i danas čuva kao sećanje na početke karijere.

Jovana je tada nosila devojačko prezime Janković, pred žiri je stala veoma staloženo i samopouzdano, te je i dobila svoj prvi posao.

EVO U ČEMU JE TAJNA NJENOG USPEHA: Ovako je Jovana Joksimović izgledala na razgovoru za prvi posao

Foto: Youtube/Printscreen

 

Od ostalih kandidata izdvajala se neobičnim crtama lica, izražajnošću i dobrom dikcijom koja je ključna za ovu profesiju.

Rado se seća početaka, iako je danas autor i voditelj sa kredibiliteom, a na čelu je i jedne informativne, novinske agencije.

Mnogi kažu da se nije mnogo promenila za ove dve decenije, jer je i dalje krasi poseban entuzijazam, osmeh i stav.

Jovana je godinama u skladnom braku sa pevačem Željkom Joksimovićem sa kojim je dobila troje dece, a ovako je nedavno govorila o njihovom odnosu za medije.

"Mi pokušavamo da budemo nepopustljivi u onim životnim principima koji će od njih načiniti dobre ljude, sve ostalo se trudimo da razumemo i da im pomognemo, a ne da ih grdimo", kazala je voditeljka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading