Prste da poližeš: Recept za najlepše pečena pileća krilca
Foto: Youtube/Printscreen

Sastojci i priprema:

  • 1,5 kg. krilca
  • 2-3 kašičice soli
  • 2 kašike brašna
  • 3 kašike kečapa
  • 3 kašike soja sosa
  • 4-5 kašika meda biber
  • 100 gr. susama
  • 40 ml. ulja

Krilca operite, odstranite vrhove obrišite papirinim ubrusom. Posolite i uvaljajte u brašno. Izmešajte kečap,soja sos, med i biber.

Prelijte preko mesa i dobro istrljajte rukama da se sos suvgde zalepi. Stavite susam.

Složite u najveću tepsiju, prelijte uljem i stavite u zagrejanu rernu na 220 stepeni. Peći dok fino ne porumeni, oko 35 - 40 minuta. Prijatno!
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading