Želite da obrišete podove? Ovaj put u vodu dodajte malo soli, nećete se pokajati
Foto: Pixbay

So će učiniti da sa poda nestane prašina, ali isto tako će obezbediti dobru auru prostorije, pogotovo ako je vreme da se u kuću vrati mir, sreća i dobrobit.

Zašto treba da očistite kuću sa solju?

Pranje podova sa dodatkom obične kuhinjske soli za čišćenje stana ili kuće od akumulirane negativne energije je potrebno kada:

Deca često pate od prehlade; Stalno ste mučeni nesanicom ili uznemireni snovima; Sobne biljke loše rastu ili venu;– Električni uređaji često propadaju; Nedavno je neko umro u stanu; Stalno nema dovoljno novca;– Stvari iznenada nestaju.Pre nego što počnete ritual čišćenja podova sa solju, iz kuće morate da izbacite smeće i sve nepotrebne stvari koje guše prostor.

Pravila čišćenja kuće sa solju:

U kantu sipajte 10 litara vode i 1 supenu kašiku obične kuhinjske soli. Zatim otvorite prozore, jer to će omogućiti zamenu energije: loša izlazi, dobra energija ulazi. Krpu pokvasite i dobro obrišite podove. Osim podova možete prebrisati i police, stolove, kvake i uređaje koje imate u kući.

So koju koristite za čišćenje kupite posebno za tu namenu i nikad je nemojte koristiti za soljenje hrane.Ovaj ritual sprovodite barem jednom mesečno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading