IDEALAN DESERT ZA VIKEND Predivan kolač sa grožđem, mekan i sočan
Potrbno je:
3 jaja
150 gr brašna
150 gr šećera (može manje)
50 ml ulja
200 ml jogurta
1 prašak za pecivo
50 gr suvog grožđa
500 gr grožđa
korica limuna
Priprema
U podmazan pleh sipati pola tista i preko rasporediti pola zrna groždja. Odozgo drugi deo testa rasporediti i drugi deo grožđa.
Peći na 180 stpeni C oko 40-45 minuta. Seći ohlađen. Vrhunski mirisan mekan kao duša.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
možda vas zanima
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
JEFTINA POSLASTICA OD NEKOLIKO SASTOJAKA Kolač od jabuka, zasladite se domaćinski
bakinakuhinja.r/alo.rs/S.Ć.
RECEPT IZ BAKINE KUHINJE Posna Karamel torta, obradujte goste prukusnim slatkišom
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
ZAMESITE TESTO PO RECEPTU BAKA JELE Fantastične kiflice sa sirom, šuškave i meke akao duša
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
ZASLADITE SE NA ZDRAV NAČIN Kolač sa jabukama u kombinaciji sa ovim sasojcima je božanstven
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
Komentari (0)