IDEALAN DESERT ZA VIKEND Predivan kolač sa grožđem, mekan i sočan
Foto: Bakina kuhinja

Potrbno je:
3  jaja
150 gr brašna
150 gr šećera (može manje)
50 ml ulja
200 ml  jogurta
1 prašak za pecivo
50 gr suvog grožđa
500 gr grožđa
korica limuna
 

Priprema

Umutiti jaja sa šećerom, dodati brašno prosejano sa praškom za pecivo, ulje, jogurt, suvo groždj korica limuna i sve izjednačiti. 
IDEALAN DESERT ZA VIKEND Predivan kolač sa grožđem, mekan i sočan

Foto: Bakina kuhinja

 

U podmazan pleh sipati pola tista i preko rasporediti pola zrna groždja. Odozgo drugi deo testa rasporediti i drugi deo grožđa. 

IDEALAN DESERT ZA VIKEND Predivan kolač sa grožđem, mekan i sočan

Foto: Bakina kuhinja

 

Peći na 180 stpeni C oko 40-45 minuta. Seći ohlađen. Vrhunski mirisan mekan kao duša.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading