OVO JE NAJMOĆNIJA NEDELJA Srpski astrolog tvrdi da sve što zacrtate sada ostvariće se u narednih 9, 18 ili 27 dana
Foto: Shutterstock

Ova nedelja počinje brojem jedan, ali kada se poklopi sa crvenim slovom, predstavlja najmoćniju nedelju ikada, ističe astrolog i numerolog Stefan Dragojlović. On je otkrio šta možemo da očekujemo, šta treba da uradimo i na kom životnom polju ćemo osetiti najveće promene.

"Ovo je nedelja koja počinje brojem jedan, a jedinica simbolizuje otvaranje. Kada počne ova nedelja, još kada se poklopi sa crvenim slovom, onda je ta nedelja veoma moćna. Sveti Nikola je simbol pobede nad svim zlom i simbol ostvarenja želja, zaštitnik siromašnih i nesrećnih. Jedinica je energija svetla, toplote, sreće i mira. Danas možemo da preokrenemo sve loše aspekte koje smo imali u životu ili ako smo išli linijom manjeg otpora, ako smo potonuli lično ili na porodičnom nivou", rekao je astrolog za tv Prva u emisiji "150 minuta" .

Kako bi sve krenulo onako kako želimo, potrebno je da uradimo jednu stvar po horoskopu.

"Nije dovoljno samo da želimo i mislimo, već mi treba da napravimo korak. Uzmemo običan papir i nacrtamo krug, a u taj krug upišemo gardijanski kod - to je 461. Uzme se sveća, jer je ona simbol svetla, toplote i svega što želimo da spalimo, mostove koji nisu valjali. Sveća treba da se stavi na taj krug, da na tom mestu izgori. Ovo je značajno za ljude koji su u teškoj finansijskoj situaciji, pokrenuće se izobilje novca, a odlično je za putovanja i posao u inostranstvu", rekao je astrolog i dodao:

"Ovo je novi početak, novi period. Sve što sada poželimo, ostvariće se najverovatnije u narednih 9, 18 ili 27 dana. Trigon Venere i Urana koji sledi donosi iznenadna zaljubljivanja. Ovo se naročito odnosi na ljude koji ne veruju u ljubav, Uran je taj iznenadni momenat, a Venera čini da nekome zaigra srce", objasnio je Dragojlović.

Mlad Mesec u Jarcu biće 23. decembra, a ovo će biti sjajan period za posao.

"Kad god je mlad Mesec, kažu da treba nešto započeti. Međutim, taj Mesec u Jarcu nije baš sjajan, jer Mesec treba da bude u znaku Raka, to je njegovo sedište. Jarac je krut i tu se Mesec ne snalazi najbolje. Biće dobar početak za posao, većini ljudi će se mnogo toga namestiti kroz posao, mogu da upoznaju nekoga ko će biti dobra konekcija za poslovni uspeh", objasnio je astrolog.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading