PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN Evo kada će se Jovana Jeremić ponovo udati
Alo/Privatna arhiva

Popularna voditeljka najgledanijeg vikend programa, Jovana Jeremić, nedavno se razvela od supruga Vojislava Miloševića sa kojim je ima ćerku Leu.

Jeremićka ne krije da je spremna da ponovo upliva u bračnu luku, ali i da uživa u društvu mnogobrojnih udvarače. Sada je numerolog Goca Dragišić otkrila kakva budućnost Jovanu čeka.

Jovana je neko ko ima jaku intuiciju i generalno se kroz život oslanjala na nju. Jovana ulazi u jako lepu godinu za nju. Imaćemo prilike da gledamo jednu potpuno drugačiju verziju nje same od ove trenutne. Ono na šta će se sledeće godine voditeljka najviše fokusirati jeste njena ženstvenost ali i njen emotivni život - govori numerolog i dodaje:

PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN Evo kada će se Jovana Jeremić ponovo udati

Printscreen

 

Jovani je jako važno da ima partnera koji nju može da prati, kada to kažem mislim u svakom smislu, ali najviše emotivn i poslovno da je prati. Između nje i njenog bivšeg supruga neće biti pomirenja u ljubavnom smislu, ali lepo je što su ostali u dobrim odnosima. Period kada Jovana može očekivati pravu ljubav jeste kraj sledeće godine, a do tada će manje više biti sve neke kombinacije. Prva romansa će joj se desiti oko februara, marta sledeće godine, kako mi to kažemo desiće se neke simpatije i to će se vući tako kroz celu godinu, dok ne dođe kraj 2023. tada će Jovana sresti čoveka svog života za kog će se najverovatnije i udati - završava numerolog Goca Dragišić.

Podsetimo, 2017. godine Jovana je započela vezu sa političarem Vojislavom Miloševićem. Upoznali su se tako što ju je Vojislav pozvao na večeru sa namerom da se druži sa njegovom majkom koja redovno prati "Parove". Tada im se dogodila ljubav na prvi pogled i postali su nerazdvojni.

NE SME ZORANICA DA NEMA TAŠNU OD 10.000 EVRA Rada Manojlović isprozivala bivšu ministarku, usijale se društvene mreže

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading