NUMEROLOG SAVETUJE Do Božića uradite ovu stvar i u 2023. godini će vam sve polaziti za rukom
Foto: Privatna arhiva/Pokrajinska vlada Vojvodine

Godišnji horoskop za 2023. godinu donosi brojne promene horoskopskim znacima. Sve ljubitelje horoskopa zabrinula je činjenica da smo je startovali sa retrogradnim Merkurom, koji je poznat po tome da nam mrsi konce u svemu čega se latimo. Ipak, astrolozi ističu da ne mora da znači da donosi samo loše, već i da postoje sfere u kojima može da nam pomogne.

Četiri horoskopska znaka osetiće finansijski boljitak kada je 2023. godina u pitanju, a astrolog i numerolog Stefan Dragojlović otkrio je u emisiji "150 minuta" na Prvoj šta možemo da očekujemo. Ako želimo da nam sve ide od ruke tokom cele godine, potrebno je da odvojimo svega nekoliko minuta i uradimo jednu stvar.

"Moram da napomenem da 2023. godina jeste godina koja će biti vrlo specifična, ali i lepa. Nema potrebe da se plašimo. Ovo je godina sreće, vere i duhovnosti. Pošto smo u prvoj sedmici, ne bih se previše bavio predviđanjima, jer svaki mesec i nedelja imaju svoj određeni broj, već bih je započeo velikim savetom, a to je da svaki čovek treba da dobije ličnu zaštitu tokom cele godine", rekao je Dragojlović.

Koje životno polje želite da aktivirate, tu treba da ostavite papir sa svojim inicijalima i gardijanskim kodom.

"Na belom papiru crvenim flomasterom ili hemijskom olovkom napišite veliku osmicu ali vodoravno, ne uspravno. Ovo je godina sedmice. Prvi mesec u godini počinje anđelom čuvarom, tako da ćemo da minfestujemo sve kroz osmicu. U levi deo osmice napišite svoje inicijale, a u drugi deo osmice zapišite kod koji glasi 371. On cele godine manifestuje izobilje, sreću, napredak, uspeh, donosi ljubav u vaš život. Uzmite sedam dinara i stavite na taj papir i držite do 7. januara u dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili kancelariji, zavisi koji segment želite da aktivirate", savetovao je astrolog i numerolog.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading