"OSTAVILA SAM ČOVEKA KOJEG SAM JAKO VOLELA" Aleks progovorila o Dejanu, pa šokirala, ovo niko nije očekivao!
Foto: Printscreen

Aleksandra Nikolić sinoć je progovorila o problemima koje imaju ona i Filip Car.

-Ja sam i zaboravila da smo se mi raspravljali. On nema poverenja u mene što se tiče nekih stvari. On je meni postavio jedno pitanje, ja sam pričala nešto drugo - kazala je Aleks.

-Meni se ne da. Na mom smo igralištu. Ja mogu ovde zavrtiti kao što niko ne može. Ni na koga ne utičem, niti radim neke čarke, a mogu svašta. Ja to ne želim. Onda mi je ona nafilala mozak. Nema ništa gore nego da budem budala zbog nje. Nisam tip da sam zaluđenik pa da odma skočim kad mi ona nešto kaže - rekao je Car.

-Ja sam njemu ispričala neke stvari, gde on onda tumači da li sam ja u pravu, da li sam dobro postupila i slično. Za neke stvari je u pravu. Sada je sve okej, nemamo nikakvih problema. Ja niti šta njemu prebacujem, pustiću da se odvija sve onako kako ide. Mislim da sam mogla da budem sa bilo kim da mi se neko drugi svideo. Ja sam ostavila čoveka koga sam jako volela, upravo zbog njega. Lepo mi je sa njim i zaista uživam - govorila je Aleks.

- Znam šta njega muči. On ne voli da vidi nijednog muškarca u njenom prisustvu. Kada se odvojio od nje, video je da se druži sa ostalima, što on ne voli. Njemu će to sve smetati. Ja im želim sve najbolje. Mislim da je ona najvernija njemu, nikoga nije pogledala od kad je sa njim. On je najmirniji kada je sa njom. Njoj je Filip jedini u glavi - govorio je Janjuš.

"ČOVEK NEMA TRUNKU SAVESTI" Zorica i Miljana zgrožene dešavanjima u Zadruzi, neće više da ćute!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading