DAO SVOJ SUD Car progovorio o razlazu Aleks i Anite, pa uporedio Nikolićevu sa Zolom
Foto: Printscreen

U toku je "Izbor potrčka" sa Darkom Tanasijevićem. Filip Car je dobio reč i prokomentarisao prekid prijateljstva Anite Stanojlović i Aleksandre Nikolić.

- Slažem se sa velikim delom Ivanovog izlaganja. Pokušao sam da objasnim Aleksandri i Aniti, Aniti da stvari koje radi Zola meni smetaju. Neki ljubavni odnosi i njegovo ponašanje koji utiču loše na mene jer npr ne spavam i moram da razmišljam neće ugroziti naše prijateljstvo, ali to je jer je pravo priajteljstvo, dugo traje i ništa ne može da ga poremeti. Neko ko nema dovoljno kredita u prijateljstvu, da se sa Zolom znam mesec rekao bi mu da fura jer mi ne treba njegova negativa. Razumem da Aleks neće da bude neko zarad priajteljstva. Ona ima iskustvo u tim priajteljstvima, puno zujiš, malo meda daješ. Ja imam dva, tri prijateljstva odavde koja stvarno traju. Aleksandra se dosta opekla u prošlosti i ja sumnjam u njihovo priajteljstvo. Ne mogu da rade i pričaju jedna drugoj iza leđa a da tek grade priajteljstvo. Nije mi ni Slađa pravi prijatelj, a nije mi ni Aleksandra prema Aniti. Moje priajteljstvo je postalo bratstvo sa Brunom, postoji zdrava kritika, smernica i savet šta god da uradim - rekao je Car.

DAO SVOJ SUD Car progovorio o razlazu Aleks i Anite, pa uporedio Nikolićevu sa Zolom

undefined

 

- Nju je ovo sa Aleksandrom stvarno povredilo - rekao je Darko.

- Jeste. Ona ima samo 19 godina i ljudi moraju biti svesni toga. Puno će bolje ona proći jer napolju dolazi do razumevanja ljudi. Tako su i meni. Ima ta neka ljudskost koja se vidi kod nje. Te manire i kvalitete ili imaš ili nemaš. Ona ima neke bitne kvalitete i vrline koji su meni bitni i zato mislim da joj se oprašta mnogo. Ove stavri koje trenutno radiš su toliko loše - rekao je Car.

DAO SVOJ SUD Car progovorio o razlazu Aleks i Anite, pa uporedio Nikolićevu sa Zolom

 

 

- Ja to znam - rekla je Anita.

- Samo Aleksandra ne ume da kaže, ona se druži sa Matorom, a Anita radi tu, ona sa Zolom, a Aleksandra sa Miljanom. Sediš sa Bilalom, a mi nemamo lepo mišljenje o njemu. Kad naučiš da ceniš sebe nećeš raditi te stvari. Rekla si da si zaljubljena u Marka, Zolu, Matoru - rekao je Car.

- To je u sedam meseci, ja sam zaljubljena u jednu osobu. Aleksandra za šest sezona nema prijatelje odavde, tako da nije problem u meni nego u njoj - rekla je Anita.

DAO SVOJ SUD Car progovorio o razlazu Aleks i Anite, pa uporedio Nikolićevu sa Zolom

 

 

- Vidiš kako sad iznosi svoje pravo mišljenje o meni - rekla je Aleks.

- Zbog čega si ti mislila da ćeš biti posebna i njen prijatelj? - pitao je Darko

- Ne znam. Ja sam do sad pokazala da sam prijatelj - rekla je Anita.

BILE SU LAŽNE PRIJATELJICE? Marinković i Maja osvestili Anitu, pa joj rekli: "Aleks ti nije prijatelj"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading