IZNENADIO GA SREDNJI BUDŽET Zvezdan priznao OVO, umešao se i Car, pa pokušao da ih ZAVADI
Foto: Printscreen

U toku je emisija ''Izbor potrčaka''. Zvezdan Slavnić priznao je da ga je razočarao srednji budžet, koji mu je udelio njegov prijatelj Mikica Bojanić.

- Mikica ima mnogo toga da kaže, ali ne želi. Kad ne bi bio sa ljudima koji su godinama ovde, mnogi bi više dolazio do izražaja - dodao je Car.

IZNENADIO GA SREDNJI BUDŽET Zvezdan priznao OVO, umešao se i Car, pa pokušao da ih ZAVADI

 

 

- Zvezdane, kako ti komentarišeš srednji budžet? - upitala je Ivana.

- Iznenadio sam se. Prvo sam mislio da je neka sprdnja. Pričali smo, ja mu verujem u ono što je rekao. Da sam na njegovo mestu, on bi bio u top tri osobe kojima bih dao veliki. Rekao je da je zaboravio da mi da veliki - kazao je Zvezdan.

- Verovali ili ne, krenuo sam sa malim budžetima. Krenuo sam od Miće i Labunskog. Video sam Maju, dao sam joj veliki, a nisam znao da je to poslenji veliki - kazao je Mikica.

- Mikica je neko ko je dobar sa svima iz paba. Uvek će se misliti da su mu to mišljenje plasirali prijatelji. Zvezdan je na početku imao čudan stav, nije znao da se izjasni, takav je sad Mikica. Da je samostalan, bilo bi drugačije. Da nije deo čopora, bio bi dobar komentator - dodao je Car.

IZNENADIO GA SREDNJI BUDŽET Zvezdan priznao OVO, umešao se i Car, pa pokušao da ih ZAVADI

 

 

- Mislim da smo on i ja dovoljno dobri da mi kaže da li je sve okej ili nije. Ja sam spavao kad je on delio buidžet, možda se nije setio. Dokle god smo dobri, tako nešto ne može da remeti naš odnos - rekao je Zvezdan.

- Za mene ova priča ne prije vodu - rekao je Ivan.

- Ne bih se složila sa Filipom da je Mikica osoba koja može više da iznosi svoje mišljenje. Mikica je našao najbolji model funkcionisanja ovde, zato je i najbolji među zadrugarima. On je rekao svje mišljenje onima koji mu nosu dragi. Mikica mi nikada nije spomenuo ništa kada je rijaliti u pitanju. Ne vodi se nikada tuđi mišljenjem - rekla je Miljana P.

- Ljudi kada dolaže u situaciju da sami stasnu iza svojih postupaka, onda je to druga stvar. Ne može Mikici niko nametnuti mišljenje o nekome - rekao je Car.

- Tako je, on je sa rekao da će reči svoj stavi i mišljenje svakome - rekla je Miljana.

IZNENADIO GA SREDNJI BUDŽET Zvezdan priznao OVO, umešao se i Car, pa pokušao da ih ZAVADI

 

 

- Mnogo puta se svi mi vodimo nečijim mišljenjem, to je činjenica - rekao je Car.

- Hteo sam samo da se nadovežem na Filipa. Ja sam prvi odlazio odande. Mikica je znao Mikijevo izjašnjavanje oko svega. Njega je to kočilo da se izjasni i otkrije pravi stav o svemu - rekao je Zvezdan.

- Mikica i ja smo bili na granici haosa, baš zato jer se nije libio da mi kaže svoj stav - rekao je Zvezdan.

- Mikica ume da se izvlači i da se igra ironijom. Meni je dao mali budžet, rekao mi je da sam ološ, a posle sam ga pitala što je to uradio, jer je ranije prilčao da su moji postupci loši - rekla je Miljana.

IMAO JE ŠTA DA KAŽE Zadrugari ceo dan ogovarali Mikicu zbog VELIKOG budžeta Caru, on im nije OSTAO DUŽAN

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading