'ZVEZDAN JE MANGUP NIŽEG SLOJA!' Ljuba Pantović IZREŠETALA Zvezdana, potkačila Moku, a onda razvezala jezik o Ani Ćurčić!
Printscreen/RED TV

Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'', fitnes instruktorka i sportistkinja Ljuba Pantović bila je večerašnja gošća emisije ''Pitam za druga'', a tom prilikom govorila je o liku i delu Zvezdana Slavnića, njegovom ocu Moki Slavniću, kao i nevenčanoj ženi Ani Ćurčić. Na početku, Ljuba je otkrila da li Zvezdana poznaje odranije, a ona se osvrnula i na Mokin navodni propust u njegovom odgajanju.

'ZVEZDAN JE MANGUP NIŽEG SLOJA!' Ljuba Pantović IZREŠETALA Zvezdana, potkačila Moku, a onda razvezala jezik o Ani Ćurčić!

Printscreen

 

- Ja se krećem u višim slojevima, a i tada devedesetih sam se kretala u društvu pravih mangupa. Ovo je jako nizak sloj. Sećam se Zvezdana samo kao sina Moke Slavnića. Zvezdan je bio poznat kao sin Moke Slavnića. Svi smo ga znali po Kseniji Pajčin. Uvek se vezivao za nekog drugog, nikad nije bio ličnost za sebe. To je želja deteta da prizove pažnju svog deteta. Na tom putu je teško naći zlatnu sredinu, da ostaneš šampion i ispuniš očekivanja. Mislim da sam ja mnogo bolje odradila taj posao od Moke Salvnića, očigledno je da on nije dobro odradio svoj posao kad je roditeljstvo u pitanju - rekla je Ljuba, a onda se osvrnula na Anu Ćurčić.

- Vidi se iz aviona da je Ana mnogo pametnija i namazanija od njega.

TARA SIMOV OGOLILA DUŠU O TRUDNOĆI I PRIZNALA "Pričali su kako nikada neću zatrudneti!"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Đorđe

14.02.2023 09:48

Ljuba nekog kritikuje,nečije vaspitanje,šta je ona uradila po tom pitanju.Videli smo njenu porodičnu idilu kad su svi zajedno bili u ,,Zadruga,,rijal.Bruka i sramota.Samo da bi bila na TV laže i lupeta ko da su svi izgubili memoriju.