"ZVEZDAN JE STRPAO MAJKU U DOM, PSIHIČKI JE UNAKAŽENA" Procureli STRAVIČNI detalji o porodici Slavnić, a evo koga je još MALTRETIRAO, JEZIVO!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić više puta je isticala kako je uvek bila tu za bivšeg supruga Zvezdana Slavnića, ali i za njegove članove porodice.

Naime, ona je otkrila da je brinula o njegovoj majci, a sada je Anina kuma otkrila skandalozne detalje.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Bio je dogovor da Ana čuva Zvezdanovu majku dok je on na robiji. To je i radila, a Zvezdan bi je maltretirao kad god bi se sreli da razgovaraju. Žena trenutno nema gde da živi, psihički je nestabilna, a za sve to može da zahvali njemu! On je nju svojim ponašanjem psihički unakazio! Strpao je ženu u dom kao da je kuče. Kad je potvrdio da ulazi u rijaliti, Ana je plaćala dom, on se oko toga nimalo nije potresao. Kasnije je kontaktirala s produkcijom da bi oni preuzeli na sebe finansiranje - rekla je Milena Kačavenda.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ona tvrdi da se Zvezdan nikada nije podnosio sa ocem Zvezdanom.

- Dok je Moka imao para, trošio je sa drugom suprugom, a posle ga je i ona ostavila. Bio je u samačkom domu za nezbrinuta lica dok mu država nije obezbedila stan. Ani nikad nije slao novac za pakete niti je odlazio sinu u posetu u Cirih. On i Zvezdan bi se pobili u rijalitiju za pet dana, a vidim da je moguće da će Moka da uđe. I njega je maltretirao. Ništa me to ne bi iznenadilo. Ana i ja smo prijateljice dugi niz godina, ali nikad nisam videla da Moka dolazi kod sina u posetu. Sve mi je bilo jasno kad samo to shvatila. Znala sam da je on sa roditeljima na krv i nož, da tu nema ljubavi i da njega verovatno i ne interesuje šta će s njima biti. On je samo sebi važan, to je pokazao i u odnosu s mojom Anom. On u kući apsolutno ništa nije doprinosio. Otišao je u Cirih da napravi neki legalan posao, ali je bio uhapšen. Ana i ja smo išli na ta suđenja i u posete. Tamo smo saznale da je otišao da pljačka, a ne da radi. Još kad su na samom ročištu pričali kako je to izgledalo, došlo mi je da od blama čupam kosu. Stavio je čarapu na glavu, uleteo s pištoljem i kad je izašao, posle 22 metra je uhapšen. Osuđen je na pet i po godina zatvora, ali je zbog dobrog vladanja pušten posle četiri.

MILAN MILOŠEVIĆ SE VRAĆA Nakon otkaza na Pinku najavio ŠOK STVAR, nije hteo više da krije (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading