Moka Slavnić razočaran u Anu Ćurčić "PLAKALI SMO ZAJEDNO, ALI VIŠE NE POSTOJI ZA MENE"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Moka Slavnić otkrio je da, da nije olimpijski šampion, verovatno bi ušao u Zadrugu, ali ovako bi ga bilo sramota.

-Bio sam ponosan na Zvezdana u rijalitiju 99 odsto, jedino mi je zasmetalo što Anđeli nije transparentno rekao da mu se sviđa - kaže Moka, koji je ubeđen da se Zvezdan i Anđela sviđaju jedno drugom.

Printscreen

 

On je naveo da njegov sin nije ni poljubac dao Anđeli dok se nije javno odrekao žene i raskinuo sa njom.

- To je po mom mišljenju klasično razdvajanje dvoje ljudi. On nije ni poljubac dao Anđeli pred objaviljavanja da neće više da bude sa svojom ženom.

 

Na pitanje u kakvom je odnosu sa svojom snajkom, Moka je rekao da više ne postoje jedno za drugo.

- Od kada je Ana rekla da on više ne postoji za nju, i od tada sam ja prestao da budem tu za nju. Zamoljen sam malo oštrije da, plakali smo zajedno, ali poštujem njen izbor. Ali te sad pretnje koje je izgovorila, pitaj me, videćeš da je Hičkog malo dete za mene - kaže Moka.

Foto: Printscreen/instagram

 

Sreća njena što zadrugari ne znaju šta je ona pričala o njima, kaže Moka, koji tvrdi da je Ana sve najgore pričala o učesnicima rijalitija.

- Sitna je ona riba da bi uništila Zvezdana, ona zna da je on emotivan i na to ide. Ako je to tako sve bilo što ga je ogadila, pa što si bila sa njim - kaže Moka.

Na pitanje da li će on ući u Zadrugu kaže da ne bi, i da bi ga bilo sramota, ali da je istina da njegova bivša snajka brine o Zvezdanovoj majci.

Svaki prosečan gledalac će reći da "ona pere gaće njegovoj majci, a on joj to radi u rijalitiju", ali Moka kaže da je ona znala gde ulazi, a i gde je on ušao.

- Nije ušao u crkvu, već u zmijarnik - kaže Moka.

Anđelini roditelji prodaju rodnu kuću za 390.000 evra "SRAMOTA IH JE KAKO SE NJIHOVA ĆERKA PONAŠA"

 

Komentari (0)

Loading