NESTAO SNIMAK ZVEZDANOVIH STRAVIČNIH PRETNJI UPUĆENE ALEKSANDRI Ona ne želi više da ćuti, progovorila o tome šta joj je rekao da je čeka napolju!
Foto: Alo/Printscreen

Sinoć je Zvezdan Slavnić uputio niz jezivih pretnji na račun Aleksandre Nikolić.

Podsetimo, nakon što je odbila da ga poljubi, Zvezdan je izgubio kontrolu i pred ukućanima Sanjom Grujić i Markom Stefanovićem izrekao niz "opomena" za Aleks, što je izazvalo burne reakcije publike.

NESTAO SNIMAK ZVEZDANOVIH STRAVIČNIH PRETNJI UPUĆENE ALEKSANDRI Ona ne želi više da ćuti, progovorila o tome šta joj je rekao da je čeka napolju!

Printscreen

 

Zatim je zvanični kanal produkcije "Zadruge" uklonio snimak u kome Slavnić preti Nikolićevoj. Na linku snimka piše da je sada privatan tj. da mu je ograničen pristup, ali ne može se pronaći nigde na internetu.

Kako se video u kome Zvezdan razgovara sa Sanjom i Markom ne može pronaći više na internetu, mnogi se pitaju koji je razlog.

Da li je razlog brisanja snimka tehničke prirode, da li je to zbog burne reakcije pratilaca ili produkcija prikriva Slavnićeve pretnje ostaje nam da saznamo.

PROGOVORILI, Anđelini roditelji se odriču svoje ćerke zbog se*sa u rijalitiju "POZLILO MU KADA JE UGLEDAO SVOJU MEZIMICU U KREVETU SA ZVEZDANOM"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vesna

25.01.2023 16:20

Izgleda da je zaštićen kao medved, krimos, nasilnik pa produkcija sakrila taj snimak

ISTINA

26.01.2023 14:57

stitite nasilnika koji svakodnevno preti devojci i svakog dana ispoljava agresiju sramota uyas